Voets & Fils SPRL

Contactgegevens Voets & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Voets & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Voets & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Broyère 6; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 38 02 (+32-02 521 38 02) 02 521 38 02 (+32-02 521 38 02)

Fax (fax): 02 521 81 41 (+32-02 521 81 41) 02 521 81 41 (+32-02 521 81 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Voets & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Voets & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Voets & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Voets & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Voets & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Voets & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Voets & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Voets & Fils SPRL
Products information Voets & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06708770751
Ondernemingsnummer: 3942138671
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Antiques restoration; Metal polishing; Gold & silver plating; Buildings - Metal; Copperware; Chromium & nickel plating; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Store fixtures

Product categorie (product category): Surface treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Voets & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Voets & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Voets & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Voets & Fils SPRL

225399. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
22829904. Geweven garen | Textured yarn
25210200. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
35240202. Grasmaaiers, residentieel: hand of kracht | Lawnmowers, residential: hand or power
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
35690300. Smeermiddelen | Lubricating equipment

Werken bij Voets & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Voets & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Voets & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Voets & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: AGO Construct De Pinte

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student mét ervaring horeca gezocht (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een welness en sportcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalmedewerker.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Voets & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Voets & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Voets & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Voets & Fils SPRL. Voets & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Voets & Fils SPRL. Leave a respond for Voets & Fils SPRL. Voets & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Voets & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Voets & Fils SPRL
Location of Voets & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Voets & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Voets & Fils SPRL Voets & Fils SPRL: SAMSUNG | MARCEL LOUVAERT | FRAN?OIS HENROTIN | Decorient SA | Caliber Belgium

Other related companies as Voets & Fils SPRL: SAMSUNG | MARCEL LOUVAERT | FRAN?OIS HENROTIN | Decorient SA | Caliber Belgium

Voets & Fils SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Voets & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06708770751. Het bedrijf Voets & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue Broyère 6; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surface treatment. Lijst met producten zijn Antiques restoration; Metal polishing; Gold & silver plating; Buildings - Metal; Copperware; Chromium & nickel plating; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Store fixtures.
De hoofdactiviteit van Voets & Fils SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Voets & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Voets & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Voets & Fils SPRL op de kaart.

Voets & Fils SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Voets & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE06708770751. The company Voets & Fils SPRL is located at the address: Rue Broyère 6; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surface treatment. List of products are Antiques restoration; Metal polishing; Gold & silver plating; Buildings - Metal; Copperware; Chromium & nickel plating; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Store fixtures.
The main activity of Voets & Fils SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Voets & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Voets & Fils SPRL, open positions, location of Voets & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Voets & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Voets & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Voets & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Voets & Fils SPRL, employees, financial statistics.