Dunnewolt-Systems

Contactgegevens Dunnewolt-Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dunnewolt-Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dunnewolt-Systems

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Baan 27; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 653 32 32; 0478 31 70 66 (+32-03 653 32 32; 0478 31 70 66) 03 653 32 32; 0478 31 70 66 (+32-03 653 32 32; 0478 31 70 66)

Fax (fax): 03 652 03 05 (+32-03 652 03 05) 03 652 03 05 (+32-03 652 03 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dunnewolt-Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dunnewolt-Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dunnewolt-Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dunnewolt-Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dunnewolt-Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dunnewolt-Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dunnewolt-Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dunnewolt-Systems
Products information Dunnewolt-Systems

BTW identificatienummer (tax): BE09021942138
Ondernemingsnummer: 5963073730
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Conveyor systems (Internal)

Product categorie (product category): Surface treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dunnewolt-Systems
(Get full report from official database of BE for Dunnewolt-Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dunnewolt-Systems
Addition kinds of activities for Dunnewolt-Systems

809399. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
12319904. Ondergrondse mijnbouw, antraciet | Underground mining, anthracite
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
73759903. Remote data base informatie retrieval | Remote data base information retrieval

Werken bij Dunnewolt-Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dunnewolt-Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dunnewolt-Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dunnewolt-Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

Zoek naar antwoorden van Dunnewolt-Systems in sociale netwerken
Look for responds of Dunnewolt-Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dunnewolt-Systems. Laat een reactie achter voor Dunnewolt-Systems. Dunnewolt-Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dunnewolt-Systems. Leave a respond for Dunnewolt-Systems. Dunnewolt-Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dunnewolt-Systems op de google maps. Adres en contacten Dunnewolt-Systems
Location of Dunnewolt-Systems on the google maps. Address and contacts of Dunnewolt-Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come Dunnewolt-Systems Dunnewolt-Systems: PHILIPPE LEFEBVRE | Fabory Centre Brussels | VANLY | MEUBLES M.H. | MAISON DE LA FORET

Other related companies as Dunnewolt-Systems: PHILIPPE LEFEBVRE | Fabory Centre Brussels | VANLY | MEUBLES M.H. | MAISON DE LA FORET

Dunnewolt-Systems is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dunnewolt-Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09021942138. Het bedrijf Dunnewolt-Systems bevindt zich op het adres: Oude Baan 27; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 254,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surface treatment. Lijst met producten zijn Conveyor systems (Internal).
De hoofdactiviteit van Dunnewolt-Systems is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dunnewolt-Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dunnewolt-Systems, openstaande posities, locatie van Dunnewolt-Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dunnewolt-Systems is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dunnewolt-Systems, company assigned to the tax number BE09021942138. The company Dunnewolt-Systems is located at the address: Oude Baan 27; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 254,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surface treatment. List of products are Conveyor systems (Internal).
The main activity of Dunnewolt-Systems is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dunnewolt-Systems is not available. You also can look at reviews of Dunnewolt-Systems, open positions, location of Dunnewolt-Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dunnewolt-Systems, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dunnewolt-Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dunnewolt-Systems, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dunnewolt-Systems, employees, financial statistics.