MAGASINS THONET

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MAGASINS THONET

Contactgegevens MAGASINS THONET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGASINS THONET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGASINS THONET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOURLERS 1C; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60212134 (+32-60212134) 60212134 (+32-60212134)

Fax (fax): +32 (71) 480-39-23 +32 (71) 480-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGASINS THONET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGASINS THONET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGASINS THONET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGASINS THONET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGASINS THONET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGASINS THONET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGASINS THONET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGASINS THONET
Products information MAGASINS THONET

BTW identificatienummer (tax): BE09616302490
Ondernemingsnummer: 2712219238
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MAGASINS THONET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGASINS THONET
(Get full report from official database of BE for MAGASINS THONET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGASINS THONET
Addition kinds of activities for MAGASINS THONET

504403. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
25999905. Krukjes met wielen (niet huishouden of kantoor), metaal | Stools with casters (not household or office), metal
28360502. venoms | Venoms
28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
51491003. Suiker, geraffineerd | Sugar, refined

Werken bij MAGASINS THONET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGASINS THONET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGASINS THONET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGASINS THONET. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

Zoek naar antwoorden van MAGASINS THONET in sociale netwerken
Look for responds of MAGASINS THONET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGASINS THONET. Laat een reactie achter voor MAGASINS THONET. MAGASINS THONET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGASINS THONET. Leave a respond for MAGASINS THONET. MAGASINS THONET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGASINS THONET op de google maps. Adres en contacten MAGASINS THONET
Location of MAGASINS THONET on the google maps. Address and contacts of MAGASINS THONET

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGASINS THONET MAGASINS THONET: NOORD NATIE BEHEERPA BLOCKX ANDR CVBA | Simoen & Vermeulen NV | AU CHAMONIX | Elégance Coiffure | Himpe M

Other related companies as MAGASINS THONET: NOORD NATIE BEHEERPA BLOCKX ANDR CVBA | Simoen & Vermeulen NV | AU CHAMONIX | Elégance Coiffure | Himpe M

MAGASINS THONET is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGASINS THONET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616302490. Het bedrijf MAGASINS THONET bevindt zich op het adres: RUE DE BOURLERS 1C; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in MAGASINS THONET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAGASINS THONET is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGASINS THONET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGASINS THONET, openstaande posities, locatie van MAGASINS THONET op de kaart.

MAGASINS THONET is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGASINS THONET, company assigned to the tax number BE09616302490. The company MAGASINS THONET is located at the address: RUE DE BOURLERS 1C; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Supermarkten. Products created in MAGASINS THONET were not found.
The main activity of MAGASINS THONET is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGASINS THONET is not available. You also can look at reviews of MAGASINS THONET, open positions, location of MAGASINS THONET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGASINS THONET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGASINS THONET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGASINS THONET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGASINS THONET, employees, financial statistics.