ALDI

Contactgegevens ALDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASSESTEENWEG 104; 1742; TERNAT, België

Telefoon (phone): +32 (56) 944-48-95 +32 (56) 944-48-95

Fax (fax): +32 (61) 837-46-20 +32 (61) 837-46-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALDI
Products information ALDI

BTW identificatienummer (tax): BE04995452880
Ondernemingsnummer: 5693908691
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ALDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALDI
(Get full report from official database of BE for ALDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALDI
Addition kinds of activities for ALDI

208500. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
637101. pensioenen | Pensions
33310202. Billets (primair), koper | Billets (primary), copper
35310102. Log splitters | Log splitters
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions

Werken bij ALDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALDI. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

Zoek naar antwoorden van ALDI in sociale netwerken
Look for responds of ALDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALDI. Laat een reactie achter voor ALDI. ALDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALDI. Leave a respond for ALDI. ALDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALDI op de google maps. Adres en contacten ALDI
Location of ALDI on the google maps. Address and contacts of ALDI

Andere gerelateerde bedrijven als come ALDI ALDI: C.E.P.H. | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | JEAN SOMJA | KANTOOR DE WEERDT | Malengreaux-Lekime

Other related companies as ALDI: C.E.P.H. | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | JEAN SOMJA | KANTOOR DE WEERDT | Malengreaux-Lekime

ALDI is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04995452880. Het bedrijf ALDI bevindt zich op het adres: ASSESTEENWEG 104; 1742; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 195,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in ALDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALDI is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALDI, openstaande posities, locatie van ALDI op de kaart.

ALDI is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALDI, company assigned to the tax number BE04995452880. The company ALDI is located at the address: ASSESTEENWEG 104; 1742; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 195,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Supermarkten. Products created in ALDI were not found.
The main activity of ALDI is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALDI is not available. You also can look at reviews of ALDI, open positions, location of ALDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALDI, employees, financial statistics.