AD BOURSE

Contactgegevens AD BOURSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AD BOURSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AD BOURSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA CATH?DRALE 5; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42223843 (+32-42223843) 42223843 (+32-42223843)

Fax (fax): +32 (83) 143-73-91 +32 (83) 143-73-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AD BOURSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AD BOURSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AD BOURSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AD BOURSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AD BOURSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AD BOURSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AD BOURSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AD BOURSE
Products information AD BOURSE

BTW identificatienummer (tax): BE07275115966
Ondernemingsnummer: 4471130371
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in AD BOURSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AD BOURSE
(Get full report from official database of BE for AD BOURSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AD BOURSE
Addition kinds of activities for AD BOURSE

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
494100. Water voorraad | Water supply
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
33129904. Smeden, ijzer en staal | Forgings, iron and steel
35310608. Entrenching machines | Entrenching machines
36259901. Actuatoren, industriële | Actuators, industrial
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants

Werken bij AD BOURSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AD BOURSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AD BOURSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AD BOURSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bazel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van AD BOURSE in sociale netwerken
Look for responds of AD BOURSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AD BOURSE. Laat een reactie achter voor AD BOURSE. AD BOURSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AD BOURSE. Leave a respond for AD BOURSE. AD BOURSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AD BOURSE op de google maps. Adres en contacten AD BOURSE
Location of AD BOURSE on the google maps. Address and contacts of AD BOURSE

Andere gerelateerde bedrijven als come AD BOURSE AD BOURSE: Cordonnerie Express | DE KOBRA | COMP.SPORT& CULT. PACHIS | MAXICREDI | Le Meuble

Other related companies as AD BOURSE: Cordonnerie Express | DE KOBRA | COMP.SPORT& CULT. PACHIS | MAXICREDI | Le Meuble

AD BOURSE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AD BOURSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275115966. Het bedrijf AD BOURSE bevindt zich op het adres: PLACE DE LA CATH?DRALE 5; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in AD BOURSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AD BOURSE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AD BOURSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AD BOURSE, openstaande posities, locatie van AD BOURSE op de kaart.

AD BOURSE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AD BOURSE, company assigned to the tax number BE07275115966. The company AD BOURSE is located at the address: PLACE DE LA CATH?DRALE 5; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Supermarkten. Products created in AD BOURSE were not found.
The main activity of AD BOURSE is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AD BOURSE is not available. You also can look at reviews of AD BOURSE, open positions, location of AD BOURSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AD BOURSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AD BOURSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AD BOURSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AD BOURSE, employees, financial statistics.