Delvaux A SPRL

Contactgegevens Delvaux A SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delvaux A SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delvaux A SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Léon Souguenet 24 4130 Esneux, België

Telefoon (phone): +32 (12) 186-42-45 +32 (12) 186-42-45

Fax (fax): +32 (65) 672-40-82 +32 (65) 672-40-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delvaux A SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delvaux A SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delvaux A SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delvaux A SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delvaux A SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delvaux A SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delvaux A SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delvaux A SPRL
Products information Delvaux A SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07517639160
Ondernemingsnummer: 3161285400
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Delvaux A SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delvaux A SPRL
(Get full report from official database of BE for Delvaux A SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delvaux A SPRL
Addition kinds of activities for Delvaux A SPRL

239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
874499. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec
17999930. Steeple jacks | Steeple jacks
28650304. Benzoëzuur | Benzoic acid
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
51480101. Banaan rijping | Banana ripening
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
87420409. School, universiteit, universiteitsadviseur | School, college, univeristy consultant

Werken bij Delvaux A SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delvaux A SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delvaux A SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delvaux A SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van Delvaux A SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Delvaux A SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delvaux A SPRL. Laat een reactie achter voor Delvaux A SPRL. Delvaux A SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delvaux A SPRL. Leave a respond for Delvaux A SPRL. Delvaux A SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delvaux A SPRL op de google maps. Adres en contacten Delvaux A SPRL
Location of Delvaux A SPRL on the google maps. Address and contacts of Delvaux A SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Delvaux A SPRL Delvaux A SPRL: T.C. SAINT-L?GER | KOVERA | Tomberelle (La) | Dehaen NV | Sjokkaffee

Other related companies as Delvaux A SPRL: T.C. SAINT-L?GER | KOVERA | Tomberelle (La) | Dehaen NV | Sjokkaffee

Delvaux A SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delvaux A SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517639160. Het bedrijf Delvaux A SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Léon Souguenet 24 4130 Esneux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Delvaux A SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delvaux A SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delvaux A SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delvaux A SPRL, openstaande posities, locatie van Delvaux A SPRL op de kaart.

Delvaux A SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delvaux A SPRL, company assigned to the tax number BE07517639160. The company Delvaux A SPRL is located at the address: Avenue Léon Souguenet 24 4130 Esneux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Delvaux A SPRL were not found.
The main activity of Delvaux A SPRL is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delvaux A SPRL is not available. You also can look at reviews of Delvaux A SPRL, open positions, location of Delvaux A SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delvaux A SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delvaux A SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delvaux A SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delvaux A SPRL, employees, financial statistics.