ALDI

Contactgegevens ALDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD D'HERBATTE; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): +32 (83) 242-13-36 +32 (83) 242-13-36

Fax (fax): +32 (82) 676-25-75 +32 (82) 676-25-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALDI
Products information ALDI

BTW identificatienummer (tax): BE07815643310
Ondernemingsnummer: 6189392089
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ALDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarchés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALDI
(Get full report from official database of BE for ALDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALDI
Addition kinds of activities for ALDI

752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
22530306. Lounging gewaden, breien | Lounging robes, knit
22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
25310401. Bleacher zitplaatsen, draagbaar | Bleacher seating, portable
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
36529902. Magnetische tape (audio): vooraf opgenomen | Magnetic tape (audio): prerecorded
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract

Werken bij ALDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

  • PRODUCTIE OPERATOR LAMINEERMACHINE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor aan de lamineermachine. Je zorgt ervoor dat laminagelijn vlot verloopt en voert tevens ook kwaliteitscontroles uit.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van ALDI in sociale netwerken
Look for responds of ALDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALDI. Laat een reactie achter voor ALDI. ALDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALDI. Leave a respond for ALDI. ALDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALDI op de google maps. Adres en contacten ALDI
Location of ALDI on the google maps. Address and contacts of ALDI

Andere gerelateerde bedrijven als come ALDI ALDI: KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK | GEZEL BVBA | BILZER SLOTSERVICE 24/24 | BENO?T HEMMERYCKX | GEERT DE ROOSE

Other related companies as ALDI: KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK | GEZEL BVBA | BILZER SLOTSERVICE 24/24 | BENO?T HEMMERYCKX | GEERT DE ROOSE

ALDI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07815643310. Het bedrijf ALDI bevindt zich op het adres: BOULEVARD D'HERBATTE; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Supermarchés. Producten gemaakt in ALDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALDI is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALDI, openstaande posities, locatie van ALDI op de kaart.

ALDI is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALDI, company assigned to the tax number BE07815643310. The company ALDI is located at the address: BOULEVARD D'HERBATTE; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Supermarchés. Products created in ALDI were not found.
The main activity of ALDI is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALDI is not available. You also can look at reviews of ALDI, open positions, location of ALDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALDI, employees, financial statistics.