FOTOWERKEN CLAES

Contactgegevens FOTOWERKEN CLAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOWERKEN CLAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOWERKEN CLAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARGENTINIELAAN 49; 2030; ANTWERPEN-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 35411636 (+32-35411636) 35411636 (+32-35411636)

Fax (fax): +32 (63) 121-84-35 +32 (63) 121-84-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOWERKEN CLAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOWERKEN CLAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOWERKEN CLAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOWERKEN CLAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOWERKEN CLAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOWERKEN CLAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOWERKEN CLAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOWERKEN CLAES
Products information FOTOWERKEN CLAES

BTW identificatienummer (tax): BE06334411621
Ondernemingsnummer: 7686553955
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires,Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Laboratoires photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOWERKEN CLAES
(Get full report from official database of BE for FOTOWERKEN CLAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOWERKEN CLAES
Addition kinds of activities for FOTOWERKEN CLAES

411103. Luchthaven vervoer | Airport transportation
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)
96610402. Ruimteonderzoek en -technologie, staatsregering | Space research and technology, state government
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij FOTOWERKEN CLAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOWERKEN CLAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOWERKEN CLAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOWERKEN CLAES. Looking for open vacancies in other companies

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van FOTOWERKEN CLAES in sociale netwerken
Look for responds of FOTOWERKEN CLAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOWERKEN CLAES. Laat een reactie achter voor FOTOWERKEN CLAES. FOTOWERKEN CLAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOWERKEN CLAES. Leave a respond for FOTOWERKEN CLAES. FOTOWERKEN CLAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOWERKEN CLAES op de google maps. Adres en contacten FOTOWERKEN CLAES
Location of FOTOWERKEN CLAES on the google maps. Address and contacts of FOTOWERKEN CLAES

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOWERKEN CLAES FOTOWERKEN CLAES: Donnay E | COIFFURE FRANاOIS | MARNIX DHONT | YVES ROCHER | Vonck V BVBA

Other related companies as FOTOWERKEN CLAES: Donnay E | COIFFURE FRANاOIS | MARNIX DHONT | YVES ROCHER | Vonck V BVBA

FOTOWERKEN CLAES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOWERKEN CLAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06334411621. Het bedrijf FOTOWERKEN CLAES bevindt zich op het adres: ARGENTINIELAAN 49; 2030; ANTWERPEN-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Laboratoires photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires,Photographes..
De hoofdactiviteit van FOTOWERKEN CLAES is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOWERKEN CLAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOWERKEN CLAES, openstaande posities, locatie van FOTOWERKEN CLAES op de kaart.

FOTOWERKEN CLAES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTOWERKEN CLAES, company assigned to the tax number BE06334411621. The company FOTOWERKEN CLAES is located at the address: ARGENTINIELAAN 49; 2030; ANTWERPEN-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. Laboratoires photographiques. List of products are Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires,Photographes..
The main activity of FOTOWERKEN CLAES is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOWERKEN CLAES is not available. You also can look at reviews of FOTOWERKEN CLAES, open positions, location of FOTOWERKEN CLAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOWERKEN CLAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOWERKEN CLAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOWERKEN CLAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOWERKEN CLAES, employees, financial statistics.