PHOTO MIL

Contactgegevens PHOTO MIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO MIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO MIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CYGNE 14; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69215028 (+32-69215028) 69215028 (+32-69215028)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO MIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO MIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO MIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO MIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO MIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO MIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO MIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO MIL
Products information PHOTO MIL

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO MIL
(Get full report from official database of BE for PHOTO MIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO MIL
Addition kinds of activities for PHOTO MIL

265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
61419904. Remediërende leningsmaatschappijen | Remedial loan societies
63619900. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
80110515. Patholoog | Pathologist

Werken bij PHOTO MIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO MIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO MIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO MIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

Zoek naar antwoorden van PHOTO MIL in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO MIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO MIL. Laat een reactie achter voor PHOTO MIL. PHOTO MIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO MIL. Leave a respond for PHOTO MIL. PHOTO MIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO MIL op de google maps. Adres en contacten PHOTO MIL
Location of PHOTO MIL on the google maps. Address and contacts of PHOTO MIL

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO MIL PHOTO MIL: R.O.A.S.-STAPPERS | DE BANIER | MELI PARLASCINO | BAITA | F. MOHYMONT

Other related companies as PHOTO MIL: R.O.A.S.-STAPPERS | DE BANIER | MELI PARLASCINO | BAITA | F. MOHYMONT

PHOTO MIL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO MIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf PHOTO MIL bevindt zich op het adres: RUE DU CYGNE 14; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Equipement photographique. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTO MIL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO MIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO MIL, openstaande posities, locatie van PHOTO MIL op de kaart.

PHOTO MIL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO MIL, company assigned to the tax number BE01853088378. The company PHOTO MIL is located at the address: RUE DU CYGNE 14; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. Equipement photographique. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTO MIL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO MIL is not available. You also can look at reviews of PHOTO MIL, open positions, location of PHOTO MIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO MIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO MIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO MIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO MIL, employees, financial statistics.