STUDIO DIRK LAMBRECHTS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • STUDIO DIRK LAMBRECHTS
Private companiesMotor Freight Transportation • STUDIO DIRK LAMBRECHTS

Contactgegevens STUDIO DIRK LAMBRECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DIRK LAMBRECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DIRK LAMBRECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 23; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32260101 32260101

Fax (fax): +32 (57) 607-10-81 +32 (57) 607-10-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DIRK LAMBRECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DIRK LAMBRECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DIRK LAMBRECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DIRK LAMBRECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DIRK LAMBRECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DIRK LAMBRECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DIRK LAMBRECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DIRK LAMBRECHTS
Products information STUDIO DIRK LAMBRECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE05679626464
Ondernemingsnummer: 5678253173
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DIRK LAMBRECHTS
(Get full report from official database of BE for STUDIO DIRK LAMBRECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DIRK LAMBRECHTS
Addition kinds of activities for STUDIO DIRK LAMBRECHTS

9211. rechtbanken | Courts
542101. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
754902. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis
20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
26210406. Printpapier | Printing paper
35949900. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec

Werken bij STUDIO DIRK LAMBRECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DIRK LAMBRECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DIRK LAMBRECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DIRK LAMBRECHTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

  Regio: COMINES-WARNETON

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

 • Televerkoper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

 • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

 • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

 • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

 • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

 • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

 • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

Zoek naar antwoorden van STUDIO DIRK LAMBRECHTS in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DIRK LAMBRECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DIRK LAMBRECHTS. Laat een reactie achter voor STUDIO DIRK LAMBRECHTS. STUDIO DIRK LAMBRECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DIRK LAMBRECHTS. Leave a respond for STUDIO DIRK LAMBRECHTS. STUDIO DIRK LAMBRECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DIRK LAMBRECHTS op de google maps. Adres en contacten STUDIO DIRK LAMBRECHTS
Location of STUDIO DIRK LAMBRECHTS on the google maps. Address and contacts of STUDIO DIRK LAMBRECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DIRK LAMBRECHTS STUDIO DIRK LAMBRECHTS: Paris-Centre SPRL | AUTOFOON | BACKX LUC ELEKTRO | Lilet H | Mertens BVBA

Other related companies as STUDIO DIRK LAMBRECHTS: Paris-Centre SPRL | AUTOFOON | BACKX LUC ELEKTRO | Lilet H | Mertens BVBA

STUDIO DIRK LAMBRECHTS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DIRK LAMBRECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679626464. Het bedrijf STUDIO DIRK LAMBRECHTS bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 23; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO DIRK LAMBRECHTS is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DIRK LAMBRECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DIRK LAMBRECHTS, openstaande posities, locatie van STUDIO DIRK LAMBRECHTS op de kaart.

STUDIO DIRK LAMBRECHTS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DIRK LAMBRECHTS, company assigned to the tax number BE05679626464. The company STUDIO DIRK LAMBRECHTS is located at the address: MECHELSESTEENWEG 23; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO DIRK LAMBRECHTS is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DIRK LAMBRECHTS is not available. You also can look at reviews of STUDIO DIRK LAMBRECHTS, open positions, location of STUDIO DIRK LAMBRECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DIRK LAMBRECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DIRK LAMBRECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DIRK LAMBRECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DIRK LAMBRECHTS, employees, financial statistics.