STUDIO DEPOORTERE

Contactgegevens STUDIO DEPOORTERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DEPOORTERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DEPOORTERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAAFSCHAPSSTRAAT 18; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51222250 (+32-51222250) 51222250 (+32-51222250)

Fax (fax): +32 (57) 434-95-28 +32 (57) 434-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DEPOORTERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DEPOORTERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DEPOORTERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DEPOORTERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DEPOORTERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DEPOORTERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DEPOORTERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DEPOORTERE
Products information STUDIO DEPOORTERE

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DEPOORTERE
(Get full report from official database of BE for STUDIO DEPOORTERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DEPOORTERE
Addition kinds of activities for STUDIO DEPOORTERE

596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
50870604. Funeral director's apparatuur en benodigdheden | Funeral director's equipment and supplies
51499908. Worstbehuizingen | Sausage casings
79910300. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities

Werken bij STUDIO DEPOORTERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DEPOORTERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DEPOORTERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DEPOORTERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

 • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

 • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

 • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Studentenjob

  Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

 • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

 • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

 • Shifttechniekers (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

 • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

  Type: Vaste Job

  De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

 • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

 • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van STUDIO DEPOORTERE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DEPOORTERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DEPOORTERE. Laat een reactie achter voor STUDIO DEPOORTERE. STUDIO DEPOORTERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DEPOORTERE. Leave a respond for STUDIO DEPOORTERE. STUDIO DEPOORTERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DEPOORTERE op de google maps. Adres en contacten STUDIO DEPOORTERE
Location of STUDIO DEPOORTERE on the google maps. Address and contacts of STUDIO DEPOORTERE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DEPOORTERE STUDIO DEPOORTERE: Hettich | VAN BRANTEGEM GARAGE | Moreaux Ph | K.S.V. DE BIE | Godts L & Zn BVBA

Other related companies as STUDIO DEPOORTERE: Hettich | VAN BRANTEGEM GARAGE | Moreaux Ph | K.S.V. DE BIE | Godts L & Zn BVBA

STUDIO DEPOORTERE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DEPOORTERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf STUDIO DEPOORTERE bevindt zich op het adres: GRAAFSCHAPSSTRAAT 18; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO DEPOORTERE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DEPOORTERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DEPOORTERE, openstaande posities, locatie van STUDIO DEPOORTERE op de kaart.

STUDIO DEPOORTERE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DEPOORTERE, company assigned to the tax number BE09397949218. The company STUDIO DEPOORTERE is located at the address: GRAAFSCHAPSSTRAAT 18; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO DEPOORTERE is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DEPOORTERE is not available. You also can look at reviews of STUDIO DEPOORTERE, open positions, location of STUDIO DEPOORTERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DEPOORTERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DEPOORTERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DEPOORTERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DEPOORTERE, employees, financial statistics.