STUDIO DEL ARTE

Contactgegevens STUDIO DEL ARTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DEL ARTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DEL ARTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG 127BA; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93857493 (+32-93857493) 93857493 (+32-93857493)

Fax (fax): +32 (11) 682-35-35 +32 (11) 682-35-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DEL ARTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DEL ARTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DEL ARTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DEL ARTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DEL ARTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DEL ARTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DEL ARTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DEL ARTE
Products information STUDIO DEL ARTE

BTW identificatienummer (tax): BE01496856689
Ondernemingsnummer: 1788818359
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DEL ARTE
(Get full report from official database of BE for STUDIO DEL ARTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DEL ARTE
Addition kinds of activities for STUDIO DEL ARTE

299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
329501. Mineralen, gemalen of anderszins behandeld | Minerals, ground or otherwise treated
507402. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
12419906. Mijnbouwdiensten, nv: bitumineus | Mining services, nec: bituminous
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
31110500. Garment leather | Garment leather
35539919. Fineermolen machines | Veneer mill machines
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery
39440103. Fietsen, stoep: kinderen | Cycles, sidewalk: children's
96310404. Regeling, administratie van nutsbedrijven, lokale overheid | Regulation, administration of utilities, local government

Werken bij STUDIO DEL ARTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DEL ARTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DEL ARTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DEL ARTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

 • Loodgieter (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

 • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

 • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Student hoger redder attest (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: t-interim Maasmechelen

  Type: Studentenjob

  Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

 • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Studentenjob

  Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Tekenaar (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

Zoek naar antwoorden van STUDIO DEL ARTE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DEL ARTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DEL ARTE. Laat een reactie achter voor STUDIO DEL ARTE. STUDIO DEL ARTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DEL ARTE. Leave a respond for STUDIO DEL ARTE. STUDIO DEL ARTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DEL ARTE op de google maps. Adres en contacten STUDIO DEL ARTE
Location of STUDIO DEL ARTE on the google maps. Address and contacts of STUDIO DEL ARTE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DEL ARTE STUDIO DEL ARTE: LE HOMARD ROUGE | RELAI DU CROULY | LUC WAMBACQ | Festen Interieurbouw BVBA | ESPACE VERT

Other related companies as STUDIO DEL ARTE: LE HOMARD ROUGE | RELAI DU CROULY | LUC WAMBACQ | Festen Interieurbouw BVBA | ESPACE VERT

STUDIO DEL ARTE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DEL ARTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01496856689. Het bedrijf STUDIO DEL ARTE bevindt zich op het adres: STEENWEG 127BA; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO DEL ARTE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DEL ARTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DEL ARTE, openstaande posities, locatie van STUDIO DEL ARTE op de kaart.

STUDIO DEL ARTE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DEL ARTE, company assigned to the tax number BE01496856689. The company STUDIO DEL ARTE is located at the address: STEENWEG 127BA; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO DEL ARTE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DEL ARTE is not available. You also can look at reviews of STUDIO DEL ARTE, open positions, location of STUDIO DEL ARTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DEL ARTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DEL ARTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DEL ARTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DEL ARTE, employees, financial statistics.