STUDIO CUYPERS

Contactgegevens STUDIO CUYPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO CUYPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO CUYPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANAALLAAN 93; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89465913 (+32-89465913) 89465913 (+32-89465913)

Fax (fax): +32 (60) 517-75-84 +32 (60) 517-75-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO CUYPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO CUYPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO CUYPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO CUYPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO CUYPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO CUYPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO CUYPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO CUYPERS
Products information STUDIO CUYPERS

BTW identificatienummer (tax): BE03932525634
Ondernemingsnummer: 5635131835
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO CUYPERS
(Get full report from official database of BE for STUDIO CUYPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO CUYPERS
Addition kinds of activities for STUDIO CUYPERS

208602. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
504602. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
14299914. Verde 'antieke, verpletterde en gebroken-steengroeven | Verde' antique, crushed and broken-quarrying
23850000. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys

Werken bij STUDIO CUYPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO CUYPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO CUYPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO CUYPERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

 • Chauffeur CE (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

 • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

 • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

 • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Startpeople Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

 • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

 • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

  Regio: LASNE

  Bedrijf: SYSTEMAT

  Type: Werfreserve

  SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

 • Junior Dossierbeheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CONESSENCE

  Type: Werfreserve

  Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van STUDIO CUYPERS in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO CUYPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO CUYPERS. Laat een reactie achter voor STUDIO CUYPERS. STUDIO CUYPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO CUYPERS. Leave a respond for STUDIO CUYPERS. STUDIO CUYPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO CUYPERS op de google maps. Adres en contacten STUDIO CUYPERS
Location of STUDIO CUYPERS on the google maps. Address and contacts of STUDIO CUYPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO CUYPERS STUDIO CUYPERS: FLJEUNES AFFINEURS FROMAGERS SA | Fijnproevertje ('t) | Gazetteke ('t) | COUTURE WYEME | Gsm Center

Other related companies as STUDIO CUYPERS: FLJEUNES AFFINEURS FROMAGERS SA | Fijnproevertje ('t) | Gazetteke ('t) | COUTURE WYEME | Gsm Center

STUDIO CUYPERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO CUYPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932525634. Het bedrijf STUDIO CUYPERS bevindt zich op het adres: KANAALLAAN 93; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO CUYPERS is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO CUYPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO CUYPERS, openstaande posities, locatie van STUDIO CUYPERS op de kaart.

STUDIO CUYPERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO CUYPERS, company assigned to the tax number BE03932525634. The company STUDIO CUYPERS is located at the address: KANAALLAAN 93; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO CUYPERS is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO CUYPERS is not available. You also can look at reviews of STUDIO CUYPERS, open positions, location of STUDIO CUYPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO CUYPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO CUYPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO CUYPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO CUYPERS, employees, financial statistics.