STUDIO ART-PEETERS

Contactgegevens STUDIO ART-PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO ART-PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO ART-PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE HAACHTSESTEENWEG 54; 1831; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 27201029 (+32-27201029) 27201029 (+32-27201029)

Fax (fax): +32 (68) 158-69-16 +32 (68) 158-69-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO ART-PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO ART-PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO ART-PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO ART-PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO ART-PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO ART-PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO ART-PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO ART-PEETERS
Products information STUDIO ART-PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE09826965332
Ondernemingsnummer: 7465728759
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO ART-PEETERS
(Get full report from official database of BE for STUDIO ART-PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO ART-PEETERS
Addition kinds of activities for STUDIO ART-PEETERS

2452. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
366901. Noodalarms | Emergency alarms
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
38420500. Bandages en dressings | Bandages and dressings
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij STUDIO ART-PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO ART-PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO ART-PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO ART-PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

 • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

 • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

 • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

 • Huishoudhulp Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: IMAS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

 • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

 • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

 • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

 • HR officer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

 • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

 • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: McFleming Recruitment

  Type: Vaste Job

   Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

 • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

Zoek naar antwoorden van STUDIO ART-PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO ART-PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO ART-PEETERS. Laat een reactie achter voor STUDIO ART-PEETERS. STUDIO ART-PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO ART-PEETERS. Leave a respond for STUDIO ART-PEETERS. STUDIO ART-PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO ART-PEETERS op de google maps. Adres en contacten STUDIO ART-PEETERS
Location of STUDIO ART-PEETERS on the google maps. Address and contacts of STUDIO ART-PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO ART-PEETERS STUDIO ART-PEETERS: STATION DU PNEU | LAURENT PINXTEN | Oude Scheure (d') | BAKKERIJ ETIENNE | POLFLIET W

Other related companies as STUDIO ART-PEETERS: STATION DU PNEU | LAURENT PINXTEN | Oude Scheure (d') | BAKKERIJ ETIENNE | POLFLIET W

STUDIO ART-PEETERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO ART-PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09826965332. Het bedrijf STUDIO ART-PEETERS bevindt zich op het adres: OUDE HAACHTSESTEENWEG 54; 1831; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO ART-PEETERS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO ART-PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO ART-PEETERS, openstaande posities, locatie van STUDIO ART-PEETERS op de kaart.

STUDIO ART-PEETERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO ART-PEETERS, company assigned to the tax number BE09826965332. The company STUDIO ART-PEETERS is located at the address: OUDE HAACHTSESTEENWEG 54; 1831; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO ART-PEETERS is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO ART-PEETERS is not available. You also can look at reviews of STUDIO ART-PEETERS, open positions, location of STUDIO ART-PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO ART-PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO ART-PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO ART-PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO ART-PEETERS, employees, financial statistics.