STUDIO AIRPRINT

Contactgegevens STUDIO AIRPRINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO AIRPRINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO AIRPRINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PR?S COMMUNS 98; 1120; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22151810 (+32-22151810) 22151810 (+32-22151810)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO AIRPRINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO AIRPRINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO AIRPRINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO AIRPRINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO AIRPRINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO AIRPRINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO AIRPRINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO AIRPRINT
Products information STUDIO AIRPRINT

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Photographie Aérienne,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires,Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO AIRPRINT
(Get full report from official database of BE for STUDIO AIRPRINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO AIRPRINT
Addition kinds of activities for STUDIO AIRPRINT

265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
355400. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical
73730201. Lokaal netwerk (lan) systeem integrator | Local area network (lan) systems integrator

Werken bij STUDIO AIRPRINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO AIRPRINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO AIRPRINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO AIRPRINT. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

 • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

 • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

  Regio: EVERBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

 • Jobstudent (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Metser- diender (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

 • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected]

 • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van STUDIO AIRPRINT in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO AIRPRINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO AIRPRINT. Laat een reactie achter voor STUDIO AIRPRINT. STUDIO AIRPRINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO AIRPRINT. Leave a respond for STUDIO AIRPRINT. STUDIO AIRPRINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO AIRPRINT op de google maps. Adres en contacten STUDIO AIRPRINT
Location of STUDIO AIRPRINT on the google maps. Address and contacts of STUDIO AIRPRINT

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO AIRPRINT STUDIO AIRPRINT: CIB GROUP | KBC | Maddens L | F.C. EENDR. BERBROEK | MARC DECLERCK

Other related companies as STUDIO AIRPRINT: CIB GROUP | KBC | Maddens L | F.C. EENDR. BERBROEK | MARC DECLERCK

STUDIO AIRPRINT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO AIRPRINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf STUDIO AIRPRINT bevindt zich op het adres: RUE DES PR?S COMMUNS 98; 1120; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographie Aérienne,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires,Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO AIRPRINT is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO AIRPRINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO AIRPRINT, openstaande posities, locatie van STUDIO AIRPRINT op de kaart.

STUDIO AIRPRINT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO AIRPRINT, company assigned to the tax number BE03899841308. The company STUDIO AIRPRINT is located at the address: RUE DES PR?S COMMUNS 98; 1120; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographie Aérienne,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires,Photographes..
The main activity of STUDIO AIRPRINT is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO AIRPRINT is not available. You also can look at reviews of STUDIO AIRPRINT, open positions, location of STUDIO AIRPRINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO AIRPRINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO AIRPRINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO AIRPRINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO AIRPRINT, employees, financial statistics.