STEFANIE LECOMPTE

Contactgegevens STEFANIE LECOMPTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFANIE LECOMPTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFANIE LECOMPTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 566; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26577207 (+32-26577207) 26577207 (+32-26577207)

Fax (fax): +32 (2) 623-72-30 +32 (2) 623-72-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFANIE LECOMPTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFANIE LECOMPTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFANIE LECOMPTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFANIE LECOMPTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFANIE LECOMPTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFANIE LECOMPTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFANIE LECOMPTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFANIE LECOMPTE
Products information STEFANIE LECOMPTE

BTW identificatienummer (tax): BE07450073242
Ondernemingsnummer: 8571502685
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFANIE LECOMPTE
(Get full report from official database of BE for STEFANIE LECOMPTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFANIE LECOMPTE
Addition kinds of activities for STEFANIE LECOMPTE

01110000. Tarwe | Wheat
20230303. Gedroogde melk | Dried milk
22610203. Brandbestendig afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Fire resistance finishing of cotton broadwoven fabrics
24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
35230402. Schuurstammen en normen | Barn stanchions and standards

Werken bij STEFANIE LECOMPTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFANIE LECOMPTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFANIE LECOMPTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFANIE LECOMPTE. Looking for open vacancies in other companies

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van STEFANIE LECOMPTE in sociale netwerken
Look for responds of STEFANIE LECOMPTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFANIE LECOMPTE. Laat een reactie achter voor STEFANIE LECOMPTE. STEFANIE LECOMPTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFANIE LECOMPTE. Leave a respond for STEFANIE LECOMPTE. STEFANIE LECOMPTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFANIE LECOMPTE op de google maps. Adres en contacten STEFANIE LECOMPTE
Location of STEFANIE LECOMPTE on the google maps. Address and contacts of STEFANIE LECOMPTE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFANIE LECOMPTE STEFANIE LECOMPTE: Lecomte | STUDIO PRINT | HIPPODROME DE STERREBEEK | EDDY THIJS | Garage Andr茅 Geron

Other related companies as STEFANIE LECOMPTE: Lecomte | STUDIO PRINT | HIPPODROME DE STERREBEEK | EDDY THIJS | Garage Andr茅 Geron

STEFANIE LECOMPTE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFANIE LECOMPTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07450073242. Het bedrijf STEFANIE LECOMPTE bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 566; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STEFANIE LECOMPTE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFANIE LECOMPTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFANIE LECOMPTE, openstaande posities, locatie van STEFANIE LECOMPTE op de kaart.

STEFANIE LECOMPTE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFANIE LECOMPTE, company assigned to the tax number BE07450073242. The company STEFANIE LECOMPTE is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 566; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STEFANIE LECOMPTE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFANIE LECOMPTE is not available. You also can look at reviews of STEFANIE LECOMPTE, open positions, location of STEFANIE LECOMPTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFANIE LECOMPTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFANIE LECOMPTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFANIE LECOMPTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFANIE LECOMPTE, employees, financial statistics.