STEFAAN VAN HUL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • STEFAAN VAN HUL

Contactgegevens STEFAAN VAN HUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN VAN HUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN VAN HUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALISHOEK 88; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 475443758 (+32-475443758) 475443758 (+32-475443758)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN VAN HUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN VAN HUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN VAN HUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN VAN HUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN VAN HUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN VAN HUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN VAN HUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN VAN HUL
Products information STEFAAN VAN HUL

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN VAN HUL
(Get full report from official database of BE for STEFAAN VAN HUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN VAN HUL
Addition kinds of activities for STEFAAN VAN HUL

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
35230402. Schuurstammen en normen | Barn stanchions and standards
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
64119907. Patrouille diensten, verzekering | Patrol services, insurance
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij STEFAAN VAN HUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN VAN HUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN VAN HUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN VAN HUL. Looking for open vacancies in other companies

 • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

 • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELEKTROPLAN

  Type: Vaste Job

  Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

 • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

 • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • Monteur (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

 • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van STEFAAN VAN HUL in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN VAN HUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN VAN HUL. Laat een reactie achter voor STEFAAN VAN HUL. STEFAAN VAN HUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN VAN HUL. Leave a respond for STEFAAN VAN HUL. STEFAAN VAN HUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN VAN HUL op de google maps. Adres en contacten STEFAAN VAN HUL
Location of STEFAAN VAN HUL on the google maps. Address and contacts of STEFAAN VAN HUL

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN VAN HUL STEFAAN VAN HUL: PRةMAMAN | DANNY VORSSELMANS | BERNADETTE DECAMP | Base (La) | L. GLORIEUX

Other related companies as STEFAAN VAN HUL: PRةMAMAN | DANNY VORSSELMANS | BERNADETTE DECAMP | Base (La) | L. GLORIEUX

STEFAAN VAN HUL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN VAN HUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf STEFAAN VAN HUL bevindt zich op het adres: KALISHOEK 88; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STEFAAN VAN HUL is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN VAN HUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN VAN HUL, openstaande posities, locatie van STEFAAN VAN HUL op de kaart.

STEFAAN VAN HUL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN VAN HUL, company assigned to the tax number BE08277618408. The company STEFAAN VAN HUL is located at the address: KALISHOEK 88; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STEFAAN VAN HUL is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN VAN HUL is not available. You also can look at reviews of STEFAAN VAN HUL, open positions, location of STEFAAN VAN HUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN VAN HUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN VAN HUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN VAN HUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN VAN HUL, employees, financial statistics.