STEFAAN DE GROOTE

Contactgegevens STEFAAN DE GROOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN DE GROOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN DE GROOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KLERCKSTRAAT 32; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50624202 (+32-50624202) 50624202 (+32-50624202)

Fax (fax): +32 (87) 170-29-22 +32 (87) 170-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN DE GROOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN DE GROOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN DE GROOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN DE GROOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN DE GROOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN DE GROOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN DE GROOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN DE GROOTE
Products information STEFAAN DE GROOTE

BTW identificatienummer (tax): BE01940429687
Ondernemingsnummer: 1941253662
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN DE GROOTE
(Get full report from official database of BE for STEFAAN DE GROOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN DE GROOTE
Addition kinds of activities for STEFAAN DE GROOTE

363999. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
782202. Film verhuur diensten | Film rental services
28690105. Ethyleenglycolen | Ethylene glycols
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
96519901. Alcoholische drank controle board, overheid | Alcoholic beverage control board, government

Werken bij STEFAAN DE GROOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN DE GROOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN DE GROOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN DE GROOTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

 • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Agilitas

  Type: Vaste Job

  Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

 • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: NAILS & BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

 • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

 • Osteopaat (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

 • Integraal begeleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE KORF

  Type: Werfreserve

  Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

 • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van STEFAAN DE GROOTE in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN DE GROOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN DE GROOTE. Laat een reactie achter voor STEFAAN DE GROOTE. STEFAAN DE GROOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN DE GROOTE. Leave a respond for STEFAAN DE GROOTE. STEFAAN DE GROOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN DE GROOTE op de google maps. Adres en contacten STEFAAN DE GROOTE
Location of STEFAAN DE GROOTE on the google maps. Address and contacts of STEFAAN DE GROOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN DE GROOTE STEFAAN DE GROOTE: ADELIN POSKIN | ALDAK | SERVITEXT | YVETTE MEERHOUT | BCI CONSULTING

Other related companies as STEFAAN DE GROOTE: ADELIN POSKIN | ALDAK | SERVITEXT | YVETTE MEERHOUT | BCI CONSULTING

STEFAAN DE GROOTE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN DE GROOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01940429687. Het bedrijf STEFAAN DE GROOTE bevindt zich op het adres: DE KLERCKSTRAAT 32; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STEFAAN DE GROOTE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN DE GROOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN DE GROOTE, openstaande posities, locatie van STEFAAN DE GROOTE op de kaart.

STEFAAN DE GROOTE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN DE GROOTE, company assigned to the tax number BE01940429687. The company STEFAAN DE GROOTE is located at the address: DE KLERCKSTRAAT 32; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STEFAAN DE GROOTE is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN DE GROOTE is not available. You also can look at reviews of STEFAAN DE GROOTE, open positions, location of STEFAAN DE GROOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN DE GROOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN DE GROOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN DE GROOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN DE GROOTE, employees, financial statistics.