SERVICE PHOTO BELGIQUE

Contactgegevens SERVICE PHOTO BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE PHOTO BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE PHOTO BELGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE OLYMPIQUE 15; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25215105 (+32-25215105) 25215105 (+32-25215105)

Fax (fax): +32 (68) 397-24-22 +32 (68) 397-24-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE PHOTO BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE PHOTO BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE PHOTO BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE PHOTO BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE PHOTO BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE PHOTO BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE PHOTO BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE PHOTO BELGIQUE
Products information SERVICE PHOTO BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE09535827636
Ondernemingsnummer: 4217071533
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE PHOTO BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for SERVICE PHOTO BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE PHOTO BELGIQUE
Addition kinds of activities for SERVICE PHOTO BELGIQUE

753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
10619907. Tantalum mining | Tantalum ore mining
17919901. Voorbouw installeren, metaal | Building front installation, metal
25210202. Kasten, kantoor: hout | Cabinets, office: wood
26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies

Werken bij SERVICE PHOTO BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE PHOTO BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE PHOTO BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE PHOTO BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

 • Huishoudhulp (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: DC ICARUS

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

 • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • Jobstudent (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

 • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AUTO 5

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

 • Technisch operator (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Vaste Job

  Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

 • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: KAMEO JOBS

  Type: Vaste Job

  Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

 • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

Zoek naar antwoorden van SERVICE PHOTO BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE PHOTO BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE PHOTO BELGIQUE. Laat een reactie achter voor SERVICE PHOTO BELGIQUE. SERVICE PHOTO BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE PHOTO BELGIQUE. Leave a respond for SERVICE PHOTO BELGIQUE. SERVICE PHOTO BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE PHOTO BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten SERVICE PHOTO BELGIQUE
Location of SERVICE PHOTO BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of SERVICE PHOTO BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE PHOTO BELGIQUE SERVICE PHOTO BELGIQUE: CAPTOR NV | Clips & Atelier | Jeroen Janssen | MARAITE LEONARD & KLAUS | RSR Scale Models

Other related companies as SERVICE PHOTO BELGIQUE: CAPTOR NV | Clips & Atelier | Jeroen Janssen | MARAITE LEONARD & KLAUS | RSR Scale Models

SERVICE PHOTO BELGIQUE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE PHOTO BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09535827636. Het bedrijf SERVICE PHOTO BELGIQUE bevindt zich op het adres: DR?VE OLYMPIQUE 15; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van SERVICE PHOTO BELGIQUE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE PHOTO BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE PHOTO BELGIQUE, openstaande posities, locatie van SERVICE PHOTO BELGIQUE op de kaart.

SERVICE PHOTO BELGIQUE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE PHOTO BELGIQUE, company assigned to the tax number BE09535827636. The company SERVICE PHOTO BELGIQUE is located at the address: DR?VE OLYMPIQUE 15; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of SERVICE PHOTO BELGIQUE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE PHOTO BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of SERVICE PHOTO BELGIQUE, open positions, location of SERVICE PHOTO BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE PHOTO BELGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE PHOTO BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE PHOTO BELGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE PHOTO BELGIQUE, employees, financial statistics.