RONNY WATTEEUW

Contactgegevens RONNY WATTEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONNY WATTEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONNY WATTEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAVENSTRAAT 35; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51206496 (+32-51206496) 51206496 (+32-51206496)

Fax (fax): +32 (64) 284-52-62 +32 (64) 284-52-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONNY WATTEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONNY WATTEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONNY WATTEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONNY WATTEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONNY WATTEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONNY WATTEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONNY WATTEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONNY WATTEEUW
Products information RONNY WATTEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE01149963378
Ondernemingsnummer: 4651031494
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONNY WATTEEUW
(Get full report from official database of BE for RONNY WATTEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONNY WATTEEUW
Addition kinds of activities for RONNY WATTEEUW

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
07519904. Slachten: aangepaste vee diensten | Slaughtering: custom livestock services
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
20769906. Pindakaas, taart of maaltijd | Peanut oil, cake or meal
22810201. Acetaatgaren, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Acetate yarn, spun: made from purchased staple
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
72310101. schoonheidsspecialist | Cosmetologist

Werken bij RONNY WATTEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONNY WATTEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONNY WATTEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONNY WATTEEUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

 • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

 • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

 • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

 • Tuinarbeider (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

 • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

 • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student verpakking Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

 • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

Zoek naar antwoorden van RONNY WATTEEUW in sociale netwerken
Look for responds of RONNY WATTEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONNY WATTEEUW. Laat een reactie achter voor RONNY WATTEEUW. RONNY WATTEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONNY WATTEEUW. Leave a respond for RONNY WATTEEUW. RONNY WATTEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONNY WATTEEUW op de google maps. Adres en contacten RONNY WATTEEUW
Location of RONNY WATTEEUW on the google maps. Address and contacts of RONNY WATTEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come RONNY WATTEEUW RONNY WATTEEUW: DEXIA | D'STYLE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | SEMRA | CRISTAL IDE

Other related companies as RONNY WATTEEUW: DEXIA | D'STYLE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | SEMRA | CRISTAL IDE

RONNY WATTEEUW is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RONNY WATTEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01149963378. Het bedrijf RONNY WATTEEUW bevindt zich op het adres: HAVENSTRAAT 35; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RONNY WATTEEUW is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONNY WATTEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONNY WATTEEUW, openstaande posities, locatie van RONNY WATTEEUW op de kaart.

RONNY WATTEEUW is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is RONNY WATTEEUW, company assigned to the tax number BE01149963378. The company RONNY WATTEEUW is located at the address: HAVENSTRAAT 35; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RONNY WATTEEUW is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RONNY WATTEEUW is not available. You also can look at reviews of RONNY WATTEEUW, open positions, location of RONNY WATTEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONNY WATTEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONNY WATTEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONNY WATTEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONNY WATTEEUW, employees, financial statistics.