RONNY SMEDTS

Contactgegevens RONNY SMEDTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONNY SMEDTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONNY SMEDTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE GASTHUISSTRAAT 13B18; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32270930 32270930

Fax (fax): +32 (50) 727-87-57 +32 (50) 727-87-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONNY SMEDTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONNY SMEDTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONNY SMEDTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONNY SMEDTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONNY SMEDTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONNY SMEDTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONNY SMEDTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONNY SMEDTS
Products information RONNY SMEDTS

BTW identificatienummer (tax): BE04235748291
Ondernemingsnummer: 8135620117
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONNY SMEDTS
(Get full report from official database of BE for RONNY SMEDTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONNY SMEDTS
Addition kinds of activities for RONNY SMEDTS

244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
701103. hotels | Hotels
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment

Werken bij RONNY SMEDTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONNY SMEDTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONNY SMEDTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONNY SMEDTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

 • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student stickerafdeling (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

 • Crèmebereider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

 • UX/UI Developer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

 • Lasser (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Vaste Job

  Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

 • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van RONNY SMEDTS in sociale netwerken
Look for responds of RONNY SMEDTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONNY SMEDTS. Laat een reactie achter voor RONNY SMEDTS. RONNY SMEDTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONNY SMEDTS. Leave a respond for RONNY SMEDTS. RONNY SMEDTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONNY SMEDTS op de google maps. Adres en contacten RONNY SMEDTS
Location of RONNY SMEDTS on the google maps. Address and contacts of RONNY SMEDTS

Andere gerelateerde bedrijven als come RONNY SMEDTS RONNY SMEDTS: Delaere Roger | Molenheide | NO?L ATELIER | E. VANDERROOST | BAMA

Other related companies as RONNY SMEDTS: Delaere Roger | Molenheide | NO?L ATELIER | E. VANDERROOST | BAMA

RONNY SMEDTS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RONNY SMEDTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235748291. Het bedrijf RONNY SMEDTS bevindt zich op het adres: LANGE GASTHUISSTRAAT 13B18; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RONNY SMEDTS is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONNY SMEDTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONNY SMEDTS, openstaande posities, locatie van RONNY SMEDTS op de kaart.

RONNY SMEDTS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RONNY SMEDTS, company assigned to the tax number BE04235748291. The company RONNY SMEDTS is located at the address: LANGE GASTHUISSTRAAT 13B18; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RONNY SMEDTS is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RONNY SMEDTS is not available. You also can look at reviews of RONNY SMEDTS, open positions, location of RONNY SMEDTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONNY SMEDTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONNY SMEDTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONNY SMEDTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONNY SMEDTS, employees, financial statistics.