RONALD DERSIN

Contactgegevens RONALD DERSIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONALD DERSIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONALD DERSIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 15; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65660470 (+32-65660470) 65660470 (+32-65660470)

Fax (fax): +32 (19) 375-96-77 +32 (19) 375-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONALD DERSIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONALD DERSIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONALD DERSIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONALD DERSIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONALD DERSIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONALD DERSIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONALD DERSIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONALD DERSIN
Products information RONALD DERSIN

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONALD DERSIN
(Get full report from official database of BE for RONALD DERSIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONALD DERSIN
Addition kinds of activities for RONALD DERSIN

20689900. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
31110201. Lakleer | Patent leather
34699917. Tegel, vloer of muur: gestempeld metaal | Tile, floor, or wall: stamped metal
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
73899949. Tape snijden | Tape slitting

Werken bij RONALD DERSIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONALD DERSIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONALD DERSIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONALD DERSIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

 • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

 • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

 • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: LEVEL UP

  Type: Vaste Job

  Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

 • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: INTERGROW NV

  Type: Vaste Job

  - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

 • Aankoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

 • European People & Talent Development Partner (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

 • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Bediening/bar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: VALLÉ CARMEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van RONALD DERSIN in sociale netwerken
Look for responds of RONALD DERSIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONALD DERSIN. Laat een reactie achter voor RONALD DERSIN. RONALD DERSIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONALD DERSIN. Leave a respond for RONALD DERSIN. RONALD DERSIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONALD DERSIN op de google maps. Adres en contacten RONALD DERSIN
Location of RONALD DERSIN on the google maps. Address and contacts of RONALD DERSIN

Andere gerelateerde bedrijven als come RONALD DERSIN RONALD DERSIN: CITIBANK | Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | MUYS | CALYPSO DIVING CLUB | JOHN MERKEN

Other related companies as RONALD DERSIN: CITIBANK | Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | MUYS | CALYPSO DIVING CLUB | JOHN MERKEN

RONALD DERSIN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RONALD DERSIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf RONALD DERSIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 15; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RONALD DERSIN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONALD DERSIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONALD DERSIN, openstaande posities, locatie van RONALD DERSIN op de kaart.

RONALD DERSIN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is RONALD DERSIN, company assigned to the tax number BE09805267333. The company RONALD DERSIN is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 15; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RONALD DERSIN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RONALD DERSIN is not available. You also can look at reviews of RONALD DERSIN, open positions, location of RONALD DERSIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONALD DERSIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONALD DERSIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONALD DERSIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONALD DERSIN, employees, financial statistics.