ROBERT STAMMER

Contactgegevens ROBERT STAMMER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT STAMMER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT STAMMER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREKELWEG 3; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11643199 (+32-11643199) 11643199 (+32-11643199)

Fax (fax): +32 (19) 264-65-52 +32 (19) 264-65-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT STAMMER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT STAMMER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT STAMMER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT STAMMER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT STAMMER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT STAMMER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT STAMMER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT STAMMER
Products information ROBERT STAMMER

BTW identificatienummer (tax): BE04344512939
Ondernemingsnummer: 1402099609
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT STAMMER
(Get full report from official database of BE for ROBERT STAMMER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT STAMMER
Addition kinds of activities for ROBERT STAMMER

703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
28191006. Waterstofsulfide | Hydrogen sulfide
32950211. Lood, zwart (natuurlijk grafiet): gemalen, geraffineerd of gemengd | Lead, black (natural graphite): ground, refined, or blended
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
39440403. Geweren, speelgoed: behalve lucht | Rifles, toy: except air
52310301. Behang | Wallpaper
59920000. Bloemisten | Florists

Werken bij ROBERT STAMMER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT STAMMER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT STAMMER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT STAMMER. Looking for open vacancies in other companies

 • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

 • Redder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

 • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

 • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: APPRO

  Type: Vaste Job

  APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

 • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ROBERT STAMMER in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT STAMMER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT STAMMER. Laat een reactie achter voor ROBERT STAMMER. ROBERT STAMMER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT STAMMER. Leave a respond for ROBERT STAMMER. ROBERT STAMMER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT STAMMER op de google maps. Adres en contacten ROBERT STAMMER
Location of ROBERT STAMMER on the google maps. Address and contacts of ROBERT STAMMER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT STAMMER ROBERT STAMMER: MYRA D.S. | Nassen P | GHISLAINE MUNTEN | B & M Consulting | LONG LINE INTERIOR DESIGN

Other related companies as ROBERT STAMMER: MYRA D.S. | Nassen P | GHISLAINE MUNTEN | B & M Consulting | LONG LINE INTERIOR DESIGN

ROBERT STAMMER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT STAMMER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04344512939. Het bedrijf ROBERT STAMMER bevindt zich op het adres: KREKELWEG 3; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van ROBERT STAMMER is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT STAMMER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT STAMMER, openstaande posities, locatie van ROBERT STAMMER op de kaart.

ROBERT STAMMER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT STAMMER, company assigned to the tax number BE04344512939. The company ROBERT STAMMER is located at the address: KREKELWEG 3; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of ROBERT STAMMER is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT STAMMER is not available. You also can look at reviews of ROBERT STAMMER, open positions, location of ROBERT STAMMER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT STAMMER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT STAMMER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT STAMMER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT STAMMER, employees, financial statistics.