RITA DUHAMEL

Contactgegevens RITA DUHAMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA DUHAMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA DUHAMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 477; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56510798 (+32-56510798) 56510798 (+32-56510798)

Fax (fax): +32 (87) 680-11-13 +32 (87) 680-11-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA DUHAMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA DUHAMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA DUHAMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA DUHAMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA DUHAMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA DUHAMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA DUHAMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA DUHAMEL
Products information RITA DUHAMEL

BTW identificatienummer (tax): BE05580200195
Ondernemingsnummer: 8151824951
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA DUHAMEL
(Get full report from official database of BE for RITA DUHAMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA DUHAMEL
Addition kinds of activities for RITA DUHAMEL

363100. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services
76239903. Koelkast reparatie service | Refrigerator repair service

Werken bij RITA DUHAMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA DUHAMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA DUHAMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA DUHAMEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

 • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

 • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Kelner (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIERPUNT

  Type: Studentenjob

  We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

 • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BVBA

  Type: Studentenjob

  - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

 • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

 • Machinist Bandenkraan (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

 • Freelance docent hennapainting (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

  Regio: KWAREMONT

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van RITA DUHAMEL in sociale netwerken
Look for responds of RITA DUHAMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA DUHAMEL. Laat een reactie achter voor RITA DUHAMEL. RITA DUHAMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA DUHAMEL. Leave a respond for RITA DUHAMEL. RITA DUHAMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA DUHAMEL op de google maps. Adres en contacten RITA DUHAMEL
Location of RITA DUHAMEL on the google maps. Address and contacts of RITA DUHAMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA DUHAMEL RITA DUHAMEL: LOBSTER | United Cutting & Marketing | GARAGE DENOYEL & ZOON | CHEN?S MEENEEM | P. HARDY

Other related companies as RITA DUHAMEL: LOBSTER | United Cutting & Marketing | GARAGE DENOYEL & ZOON | CHEN?S MEENEEM | P. HARDY

RITA DUHAMEL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA DUHAMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05580200195. Het bedrijf RITA DUHAMEL bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 477; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RITA DUHAMEL is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA DUHAMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA DUHAMEL, openstaande posities, locatie van RITA DUHAMEL op de kaart.

RITA DUHAMEL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA DUHAMEL, company assigned to the tax number BE05580200195. The company RITA DUHAMEL is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 477; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RITA DUHAMEL is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA DUHAMEL is not available. You also can look at reviews of RITA DUHAMEL, open positions, location of RITA DUHAMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA DUHAMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA DUHAMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA DUHAMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA DUHAMEL, employees, financial statistics.