RENE CORVELEYN

Contactgegevens RENE CORVELEYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE CORVELEYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE CORVELEYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAUREYSSTRAAT 28; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34579592 (+32-34579592) 34579592 (+32-34579592)

Fax (fax): +32 (4) 381-98-60 +32 (4) 381-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE CORVELEYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE CORVELEYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE CORVELEYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE CORVELEYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE CORVELEYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE CORVELEYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE CORVELEYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE CORVELEYN
Products information RENE CORVELEYN

BTW identificatienummer (tax): BE09580596923
Ondernemingsnummer: 2059082031
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE CORVELEYN
(Get full report from official database of BE for RENE CORVELEYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE CORVELEYN
Addition kinds of activities for RENE CORVELEYN

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
09130205. Inktvis, vangst van | Squid, catching of
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation
50750204. Warmtewisselaars | Heat exchangers

Werken bij RENE CORVELEYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE CORVELEYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE CORVELEYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE CORVELEYN. Looking for open vacancies in other companies

 • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

 • Operator voeding | 2 ploegen | Regio: Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Lommel zijn we op zoek naar een productie operator in 2 ploegen.

 • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

 • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Magazijnbediende (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

 • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

 • Young Potentials Sales (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: JET IMPORT

  Type: Vaste Job

  Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van RENE CORVELEYN in sociale netwerken
Look for responds of RENE CORVELEYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE CORVELEYN. Laat een reactie achter voor RENE CORVELEYN. RENE CORVELEYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE CORVELEYN. Leave a respond for RENE CORVELEYN. RENE CORVELEYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE CORVELEYN op de google maps. Adres en contacten RENE CORVELEYN
Location of RENE CORVELEYN on the google maps. Address and contacts of RENE CORVELEYN

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE CORVELEYN RENE CORVELEYN: C.A.R. | K.O.L.V. | HENDRICKX V. REKLAMESPORT | A.-NEW CAR RENTAL | VERENIGDE DENTAL DEPOTS

Other related companies as RENE CORVELEYN: C.A.R. | K.O.L.V. | HENDRICKX V. REKLAMESPORT | A.-NEW CAR RENTAL | VERENIGDE DENTAL DEPOTS

RENE CORVELEYN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE CORVELEYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580596923. Het bedrijf RENE CORVELEYN bevindt zich op het adres: LAUREYSSTRAAT 28; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RENE CORVELEYN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE CORVELEYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE CORVELEYN, openstaande posities, locatie van RENE CORVELEYN op de kaart.

RENE CORVELEYN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE CORVELEYN, company assigned to the tax number BE09580596923. The company RENE CORVELEYN is located at the address: LAUREYSSTRAAT 28; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RENE CORVELEYN is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE CORVELEYN is not available. You also can look at reviews of RENE CORVELEYN, open positions, location of RENE CORVELEYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE CORVELEYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE CORVELEYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE CORVELEYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE CORVELEYN, employees, financial statistics.