RAYMOND HUYSMANS

Contactgegevens RAYMOND HUYSMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAYMOND HUYSMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAYMOND HUYSMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EAU VIVE 18; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23850988 (+32-23850988) 23850988 (+32-23850988)

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAYMOND HUYSMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAYMOND HUYSMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAYMOND HUYSMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAYMOND HUYSMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAYMOND HUYSMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAYMOND HUYSMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAYMOND HUYSMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAYMOND HUYSMANS
Products information RAYMOND HUYSMANS

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAYMOND HUYSMANS
(Get full report from official database of BE for RAYMOND HUYSMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAYMOND HUYSMANS
Addition kinds of activities for RAYMOND HUYSMANS

097102. Jachtdiensten | Hunting services
203702. Fruitsappen | Fruit juices
721199. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec
08110000. Houtwegen | Timber tracts
27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation
76990105. Meteorologische instrument reparatie | Meteorological instrument repair
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij RAYMOND HUYSMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAYMOND HUYSMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAYMOND HUYSMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAYMOND HUYSMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur industriebouw m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

 • Monteur (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

 • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMICUS

  Type: Studentenjob

  Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

 • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

  Type: Vaste Job

  Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

 • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

 • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

 • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

 • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

  Type: Flexijob

  Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van RAYMOND HUYSMANS in sociale netwerken
Look for responds of RAYMOND HUYSMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAYMOND HUYSMANS. Laat een reactie achter voor RAYMOND HUYSMANS. RAYMOND HUYSMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAYMOND HUYSMANS. Leave a respond for RAYMOND HUYSMANS. RAYMOND HUYSMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAYMOND HUYSMANS op de google maps. Adres en contacten RAYMOND HUYSMANS
Location of RAYMOND HUYSMANS on the google maps. Address and contacts of RAYMOND HUYSMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAYMOND HUYSMANS RAYMOND HUYSMANS: FORUM FINANCES | CLASSIC-ARTS | ADECCO | GUY VANHEE-CANDAELE | DE POST

Other related companies as RAYMOND HUYSMANS: FORUM FINANCES | CLASSIC-ARTS | ADECCO | GUY VANHEE-CANDAELE | DE POST

RAYMOND HUYSMANS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAYMOND HUYSMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf RAYMOND HUYSMANS bevindt zich op het adres: RUE DE L'EAU VIVE 18; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RAYMOND HUYSMANS is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAYMOND HUYSMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAYMOND HUYSMANS, openstaande posities, locatie van RAYMOND HUYSMANS op de kaart.

RAYMOND HUYSMANS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAYMOND HUYSMANS, company assigned to the tax number BE09915679931. The company RAYMOND HUYSMANS is located at the address: RUE DE L'EAU VIVE 18; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RAYMOND HUYSMANS is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RAYMOND HUYSMANS is not available. You also can look at reviews of RAYMOND HUYSMANS, open positions, location of RAYMOND HUYSMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAYMOND HUYSMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAYMOND HUYSMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAYMOND HUYSMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAYMOND HUYSMANS, employees, financial statistics.