RAF WILLEMS

Contactgegevens RAF WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAF WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAF WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FLANDRE 57; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25126464 (+32-25126464) 25126464 (+32-25126464)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAF WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAF WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAF WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAF WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAF WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAF WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAF WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAF WILLEMS
Products information RAF WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAF WILLEMS
(Get full report from official database of BE for RAF WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAF WILLEMS
Addition kinds of activities for RAF WILLEMS

6282. Beleggingsadvies | Investment advice
30690901. Erasers: rubber, of rubber en schuur gecombineerd | Erasers: rubber, or rubber and abrasive combined
73310000. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij RAF WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAF WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAF WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAF WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

 • kindbegeleider (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

 • Productiemedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

 • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

 • Senior Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

 • ORDERPICKER (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Magazijnier (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

 • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

 • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: YES! TALENTS

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

 • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CRESCENDO

  Type: Vaste Job

  Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

 • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

 • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Werfreserve

  Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

Zoek naar antwoorden van RAF WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of RAF WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAF WILLEMS. Laat een reactie achter voor RAF WILLEMS. RAF WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAF WILLEMS. Leave a respond for RAF WILLEMS. RAF WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAF WILLEMS op de google maps. Adres en contacten RAF WILLEMS
Location of RAF WILLEMS on the google maps. Address and contacts of RAF WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAF WILLEMS RAF WILLEMS: V.D.K. SPAARBANK | DANLOY ET FILS | JAMAL ZAHRI | W. SYMOEN & D. DE VOS | Notebaert An

Other related companies as RAF WILLEMS: V.D.K. SPAARBANK | DANLOY ET FILS | JAMAL ZAHRI | W. SYMOEN & D. DE VOS | Notebaert An

RAF WILLEMS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAF WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf RAF WILLEMS bevindt zich op het adres: RUE DE FLANDRE 57; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RAF WILLEMS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAF WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAF WILLEMS, openstaande posities, locatie van RAF WILLEMS op de kaart.

RAF WILLEMS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAF WILLEMS, company assigned to the tax number BE06071838378. The company RAF WILLEMS is located at the address: RUE DE FLANDRE 57; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RAF WILLEMS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RAF WILLEMS is not available. You also can look at reviews of RAF WILLEMS, open positions, location of RAF WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAF WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAF WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAF WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAF WILLEMS, employees, financial statistics.