R. COLS

Contactgegevens R. COLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. COLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. COLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SCEPTRE 23; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26401769 (+32-26401769) 26401769 (+32-26401769)

Fax (fax): +32 (82) 502-24-51 +32 (82) 502-24-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. COLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. COLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. COLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. COLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. COLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. COLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. COLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. COLS
Products information R. COLS

BTW identificatienummer (tax): BE07178985595
Ondernemingsnummer: 7558837890
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Photographie Aérienne,Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. COLS
(Get full report from official database of BE for R. COLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. COLS
Addition kinds of activities for R. COLS

10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
28191007. hydrosulfieten | Hydrosulfites
50750107. Ontvochtigers, behalve draagbaar | Dehumidifiers, except portable
73829900. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
76290302. Telefoon reparatie | Telephone set repair

Werken bij R. COLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. COLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. COLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. COLS. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

 • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

 • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

 • Machine operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Metalliseerder (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

 • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

 • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

 • Jobstudent (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

Zoek naar antwoorden van R. COLS in sociale netwerken
Look for responds of R. COLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. COLS. Laat een reactie achter voor R. COLS. R. COLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. COLS. Leave a respond for R. COLS. R. COLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. COLS op de google maps. Adres en contacten R. COLS
Location of R. COLS on the google maps. Address and contacts of R. COLS

Andere gerelateerde bedrijven als come R. COLS R. COLS: Beauty Relose | COIFFURE JASMINE | VINCENT SNYDERS | Coeur à Coeur Chiens d'Aide | Dubucq L

Other related companies as R. COLS: Beauty Relose | COIFFURE JASMINE | VINCENT SNYDERS | Coeur à Coeur Chiens d'Aide | Dubucq L

R. COLS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. COLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07178985595. Het bedrijf R. COLS bevindt zich op het adres: RUE DU SCEPTRE 23; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographie Aérienne,Photographes..
De hoofdactiviteit van R. COLS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. COLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. COLS, openstaande posities, locatie van R. COLS op de kaart.

R. COLS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. COLS, company assigned to the tax number BE07178985595. The company R. COLS is located at the address: RUE DU SCEPTRE 23; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographie Aérienne,Photographes..
The main activity of R. COLS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R. COLS is not available. You also can look at reviews of R. COLS, open positions, location of R. COLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. COLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. COLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. COLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. COLS, employees, financial statistics.