PRO STYLE PHOTOGRAPHY

Contactgegevens PRO STYLE PHOTOGRAPHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRO STYLE PHOTOGRAPHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRO STYLE PHOTOGRAPHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAARHEIDESTRAAT 6; 1650; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23313706 (+32-23313706) 23313706 (+32-23313706)

Fax (fax): +32 (12) 727-76-52 +32 (12) 727-76-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRO STYLE PHOTOGRAPHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRO STYLE PHOTOGRAPHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRO STYLE PHOTOGRAPHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRO STYLE PHOTOGRAPHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRO STYLE PHOTOGRAPHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRO STYLE PHOTOGRAPHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRO STYLE PHOTOGRAPHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRO STYLE PHOTOGRAPHY
Products information PRO STYLE PHOTOGRAPHY

BTW identificatienummer (tax): BE08218841552
Ondernemingsnummer: 3318664550
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRO STYLE PHOTOGRAPHY
(Get full report from official database of BE for PRO STYLE PHOTOGRAPHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRO STYLE PHOTOGRAPHY
Addition kinds of activities for PRO STYLE PHOTOGRAPHY

3699. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
17319901. Bankinstallatie en service | Banking machine installation and service
27310100. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
48139902. Draad telefoon | Wire telephone
51999927. Schors | Bark
75380104. Vrachtwagen motor reparatie, behalve industriële | Truck engine repair, except industrial

Werken bij PRO STYLE PHOTOGRAPHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRO STYLE PHOTOGRAPHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRO STYLE PHOTOGRAPHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRO STYLE PHOTOGRAPHY. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

 • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

 • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

 • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO & HR DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

 • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

 • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

 • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: RECOMATICS

  Type: Vaste Job

  Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

 • Logopedist(e) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ALFAMED

  Type: Zelfstandige activiteit

  de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

Zoek naar antwoorden van PRO STYLE PHOTOGRAPHY in sociale netwerken
Look for responds of PRO STYLE PHOTOGRAPHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRO STYLE PHOTOGRAPHY. Laat een reactie achter voor PRO STYLE PHOTOGRAPHY. PRO STYLE PHOTOGRAPHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRO STYLE PHOTOGRAPHY. Leave a respond for PRO STYLE PHOTOGRAPHY. PRO STYLE PHOTOGRAPHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRO STYLE PHOTOGRAPHY op de google maps. Adres en contacten PRO STYLE PHOTOGRAPHY
Location of PRO STYLE PHOTOGRAPHY on the google maps. Address and contacts of PRO STYLE PHOTOGRAPHY

Andere gerelateerde bedrijven als come PRO STYLE PHOTOGRAPHY PRO STYLE PHOTOGRAPHY: FLAZO NV | PYRANID DOCUMENT SOLUTIONS NV | JEUGDHERBERG LINDEGROEN | PHILIPPE HUSTIN | EDDY HELSMOORTEL

Other related companies as PRO STYLE PHOTOGRAPHY: FLAZO NV | PYRANID DOCUMENT SOLUTIONS NV | JEUGDHERBERG LINDEGROEN | PHILIPPE HUSTIN | EDDY HELSMOORTEL

PRO STYLE PHOTOGRAPHY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRO STYLE PHOTOGRAPHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218841552. Het bedrijf PRO STYLE PHOTOGRAPHY bevindt zich op het adres: LAARHEIDESTRAAT 6; 1650; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PRO STYLE PHOTOGRAPHY is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRO STYLE PHOTOGRAPHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRO STYLE PHOTOGRAPHY, openstaande posities, locatie van PRO STYLE PHOTOGRAPHY op de kaart.

PRO STYLE PHOTOGRAPHY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRO STYLE PHOTOGRAPHY, company assigned to the tax number BE08218841552. The company PRO STYLE PHOTOGRAPHY is located at the address: LAARHEIDESTRAAT 6; 1650; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PRO STYLE PHOTOGRAPHY is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRO STYLE PHOTOGRAPHY is not available. You also can look at reviews of PRO STYLE PHOTOGRAPHY, open positions, location of PRO STYLE PHOTOGRAPHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRO STYLE PHOTOGRAPHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRO STYLE PHOTOGRAPHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRO STYLE PHOTOGRAPHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRO STYLE PHOTOGRAPHY, employees, financial statistics.