POSITIF MASSINON PHOTO

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • POSITIF MASSINON PHOTO
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • POSITIF MASSINON PHOTO

Contactgegevens POSITIF MASSINON PHOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSITIF MASSINON PHOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSITIF MASSINON PHOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CH. DE LOUVAIN 317; 5004; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81211904 (+32-81211904) 81211904 (+32-81211904)

Fax (fax): +32 (16) 120-50-18 +32 (16) 120-50-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSITIF MASSINON PHOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSITIF MASSINON PHOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSITIF MASSINON PHOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSITIF MASSINON PHOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSITIF MASSINON PHOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSITIF MASSINON PHOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSITIF MASSINON PHOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSITIF MASSINON PHOTO
Products information POSITIF MASSINON PHOTO

BTW identificatienummer (tax): BE09283691406
Ondernemingsnummer: 2235687255
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSITIF MASSINON PHOTO
(Get full report from official database of BE for POSITIF MASSINON PHOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSITIF MASSINON PHOTO
Addition kinds of activities for POSITIF MASSINON PHOTO

507401. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
35899903. Vuilnisverwerkers en compactors, commercieel | Garbage disposers and compactors, commercial
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
50840508. Machinisten 'precisie meetinstrumenten | Machinists' precision measuring tools

Werken bij POSITIF MASSINON PHOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSITIF MASSINON PHOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSITIF MASSINON PHOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSITIF MASSINON PHOTO. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Proximus

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

 • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

 • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

 • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

 • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

 • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

 • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

 • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

 • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Net-IT

  Type: Vaste Job

  Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van POSITIF MASSINON PHOTO in sociale netwerken
Look for responds of POSITIF MASSINON PHOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSITIF MASSINON PHOTO. Laat een reactie achter voor POSITIF MASSINON PHOTO. POSITIF MASSINON PHOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSITIF MASSINON PHOTO. Leave a respond for POSITIF MASSINON PHOTO. POSITIF MASSINON PHOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSITIF MASSINON PHOTO op de google maps. Adres en contacten POSITIF MASSINON PHOTO
Location of POSITIF MASSINON PHOTO on the google maps. Address and contacts of POSITIF MASSINON PHOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come POSITIF MASSINON PHOTO POSITIF MASSINON PHOTO: FLATELIERS VANDERWHALLE SA | NAGELMACKERS | NEW AGE PRESS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ALFRED ROBE

Other related companies as POSITIF MASSINON PHOTO: FLATELIERS VANDERWHALLE SA | NAGELMACKERS | NEW AGE PRESS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ALFRED ROBE

POSITIF MASSINON PHOTO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSITIF MASSINON PHOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283691406. Het bedrijf POSITIF MASSINON PHOTO bevindt zich op het adres: CH. DE LOUVAIN 317; 5004; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van POSITIF MASSINON PHOTO is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSITIF MASSINON PHOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSITIF MASSINON PHOTO, openstaande posities, locatie van POSITIF MASSINON PHOTO op de kaart.

POSITIF MASSINON PHOTO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSITIF MASSINON PHOTO, company assigned to the tax number BE09283691406. The company POSITIF MASSINON PHOTO is located at the address: CH. DE LOUVAIN 317; 5004; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of POSITIF MASSINON PHOTO is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POSITIF MASSINON PHOTO is not available. You also can look at reviews of POSITIF MASSINON PHOTO, open positions, location of POSITIF MASSINON PHOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSITIF MASSINON PHOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSITIF MASSINON PHOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSITIF MASSINON PHOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSITIF MASSINON PHOTO, employees, financial statistics.