PIERRE SALMON

Contactgegevens PIERRE SALMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE SALMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE SALMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LESBROUSSART 98; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26466766 (+32-26466766) 26466766 (+32-26466766)

Fax (fax): +32 (9) 458-44-91 +32 (9) 458-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE SALMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE SALMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE SALMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE SALMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE SALMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE SALMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE SALMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE SALMON
Products information PIERRE SALMON

BTW identificatienummer (tax): BE01919555664
Ondernemingsnummer: 4051727294
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE SALMON
(Get full report from official database of BE for PIERRE SALMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE SALMON
Addition kinds of activities for PIERRE SALMON

339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
369400. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
512203. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
23399907. Slacks: vrouwen, misses 'en junioren' | Slacks: women's, misses', and juniors'
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
50830310. Plantmachines en apparatuur | Planting machinery and equipment
79410105. Voetbalclub | Soccer club
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting

Werken bij PIERRE SALMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE SALMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE SALMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE SALMON. Looking for open vacancies in other companies

 • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

 • Winkelhulp (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

 • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

  Regio: EPPEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

  Type: Studentenjob

  VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

 • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: OKay

  Type: Vaste Job

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: INVEDA

  Type: Vaste Job

  Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

 • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: EXTRA GROUP

  Type: Vaste Job

  Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

 • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: JALO BEHEER

  Type: Vaste Job

  Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

 • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

 • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

 • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Het kookpotje

  Type: Flexijob

  WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van PIERRE SALMON in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE SALMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE SALMON. Laat een reactie achter voor PIERRE SALMON. PIERRE SALMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE SALMON. Leave a respond for PIERRE SALMON. PIERRE SALMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE SALMON op de google maps. Adres en contacten PIERRE SALMON
Location of PIERRE SALMON on the google maps. Address and contacts of PIERRE SALMON

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE SALMON PIERRE SALMON: MAISON CASTRO | SCHAPENBRUG | Lievens H | Goossens R | MARLEEN GEIRNAERT

Other related companies as PIERRE SALMON: MAISON CASTRO | SCHAPENBRUG | Lievens H | Goossens R | MARLEEN GEIRNAERT

PIERRE SALMON is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE SALMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919555664. Het bedrijf PIERRE SALMON bevindt zich op het adres: RUE LESBROUSSART 98; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PIERRE SALMON is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE SALMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE SALMON, openstaande posities, locatie van PIERRE SALMON op de kaart.

PIERRE SALMON is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE SALMON, company assigned to the tax number BE01919555664. The company PIERRE SALMON is located at the address: RUE LESBROUSSART 98; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PIERRE SALMON is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE SALMON is not available. You also can look at reviews of PIERRE SALMON, open positions, location of PIERRE SALMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE SALMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE SALMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE SALMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE SALMON, employees, financial statistics.