PHOTO VIDEO IRIS

Contactgegevens PHOTO VIDEO IRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO VIDEO IRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO VIDEO IRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BASSILLY 25; 7830; SILLY, België

Telefoon (phone): 68568149 (+32-68568149) 68568149 (+32-68568149)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO VIDEO IRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO VIDEO IRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO VIDEO IRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO VIDEO IRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO VIDEO IRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO VIDEO IRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO VIDEO IRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO VIDEO IRIS
Products information PHOTO VIDEO IRIS

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO VIDEO IRIS
(Get full report from official database of BE for PHOTO VIDEO IRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO VIDEO IRIS
Addition kinds of activities for PHOTO VIDEO IRIS

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
519302. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
34440501. Bakken, geprefabriceerde plaat | Bins, prefabricated sheet metal
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged

Werken bij PHOTO VIDEO IRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO VIDEO IRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO VIDEO IRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO VIDEO IRIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

 • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

 • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Studentenjob

  Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

 • Metser / Diender (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van PHOTO VIDEO IRIS in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO VIDEO IRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO VIDEO IRIS. Laat een reactie achter voor PHOTO VIDEO IRIS. PHOTO VIDEO IRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO VIDEO IRIS. Leave a respond for PHOTO VIDEO IRIS. PHOTO VIDEO IRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO VIDEO IRIS op de google maps. Adres en contacten PHOTO VIDEO IRIS
Location of PHOTO VIDEO IRIS on the google maps. Address and contacts of PHOTO VIDEO IRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO VIDEO IRIS PHOTO VIDEO IRIS: MIREILLE MICHELET | O.C.M.W. | Mobistar Center | A.G.C. Construct SA | Bill'Bike

Other related companies as PHOTO VIDEO IRIS: MIREILLE MICHELET | O.C.M.W. | Mobistar Center | A.G.C. Construct SA | Bill'Bike

PHOTO VIDEO IRIS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO VIDEO IRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf PHOTO VIDEO IRIS bevindt zich op het adres: RUE DE BASSILLY 25; 7830; SILLY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTO VIDEO IRIS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO VIDEO IRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO VIDEO IRIS, openstaande posities, locatie van PHOTO VIDEO IRIS op de kaart.

PHOTO VIDEO IRIS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO VIDEO IRIS, company assigned to the tax number BE03864410400. The company PHOTO VIDEO IRIS is located at the address: RUE DE BASSILLY 25; 7830; SILLY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTO VIDEO IRIS is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO VIDEO IRIS is not available. You also can look at reviews of PHOTO VIDEO IRIS, open positions, location of PHOTO VIDEO IRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO VIDEO IRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO VIDEO IRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO VIDEO IRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO VIDEO IRIS, employees, financial statistics.