PHOTO MARCHAL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PHOTO MARCHAL
Private companiesFood Stores • PHOTO MARCHAL

Contactgegevens PHOTO MARCHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO MARCHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO MARCHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ALBERT-IER 7; 6820; FLORENVILLE, België

Telefoon (phone): 61312114 (+32-61312114) 61312114 (+32-61312114)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO MARCHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO MARCHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO MARCHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO MARCHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO MARCHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO MARCHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO MARCHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO MARCHAL
Products information PHOTO MARCHAL

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO MARCHAL
(Get full report from official database of BE for PHOTO MARCHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO MARCHAL
Addition kinds of activities for PHOTO MARCHAL

02729901. Burro boerderij | Burro farm
09190100. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
50219901. Boekenkasten | Bookcases
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded
92299900. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec

Werken bij PHOTO MARCHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO MARCHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO MARCHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO MARCHAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

 • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

 • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

 • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

  Regio: VOSSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

 • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • .Net developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

 • Procesoperator (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

 • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van PHOTO MARCHAL in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO MARCHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO MARCHAL. Laat een reactie achter voor PHOTO MARCHAL. PHOTO MARCHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO MARCHAL. Leave a respond for PHOTO MARCHAL. PHOTO MARCHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO MARCHAL op de google maps. Adres en contacten PHOTO MARCHAL
Location of PHOTO MARCHAL on the google maps. Address and contacts of PHOTO MARCHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO MARCHAL PHOTO MARCHAL: Brands & Fashion NV | DE GOEDE PLEK | COIFFURE SYLVIANE | RODE KRUIS ALKEN | DIDIER TAMINIAU

Other related companies as PHOTO MARCHAL: Brands & Fashion NV | DE GOEDE PLEK | COIFFURE SYLVIANE | RODE KRUIS ALKEN | DIDIER TAMINIAU

PHOTO MARCHAL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO MARCHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf PHOTO MARCHAL bevindt zich op het adres: PLACE ALBERT-IER 7; 6820; FLORENVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTO MARCHAL is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO MARCHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO MARCHAL, openstaande posities, locatie van PHOTO MARCHAL op de kaart.

PHOTO MARCHAL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO MARCHAL, company assigned to the tax number BE08101562500. The company PHOTO MARCHAL is located at the address: PLACE ALBERT-IER 7; 6820; FLORENVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTO MARCHAL is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO MARCHAL is not available. You also can look at reviews of PHOTO MARCHAL, open positions, location of PHOTO MARCHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO MARCHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO MARCHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO MARCHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO MARCHAL, employees, financial statistics.