PHILIPPE SAENEN

Contactgegevens PHILIPPE SAENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE SAENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE SAENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BESONHEZ 25; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42280387 (+32-42280387) 42280387 (+32-42280387)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE SAENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE SAENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE SAENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE SAENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE SAENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE SAENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE SAENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE SAENEN
Products information PHILIPPE SAENEN

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE SAENEN
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE SAENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE SAENEN
Addition kinds of activities for PHILIPPE SAENEN

251406. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
28920210. Hmx, hbx | Hmx, hbx
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
73360103. Grafische kunsten en gerelateerd ontwerp | Graphic arts and related design

Werken bij PHILIPPE SAENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE SAENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE SAENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE SAENEN. Looking for open vacancies in other companies

 • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

 • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Intellifin NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

 • Freelance AZ Accountant (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

 • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FOODCAFE SPORK

  Type: Flexijob

  Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE SAENEN in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE SAENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE SAENEN. Laat een reactie achter voor PHILIPPE SAENEN. PHILIPPE SAENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE SAENEN. Leave a respond for PHILIPPE SAENEN. PHILIPPE SAENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE SAENEN op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE SAENEN
Location of PHILIPPE SAENEN on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE SAENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE SAENEN PHILIPPE SAENEN: BEDDELEEM Afwerkingsbouwbedrijf NV | Super Smos | Dolmans | Tikocado | Hilde (Optiek)

Other related companies as PHILIPPE SAENEN: BEDDELEEM Afwerkingsbouwbedrijf NV | Super Smos | Dolmans | Tikocado | Hilde (Optiek)

PHILIPPE SAENEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE SAENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf PHILIPPE SAENEN bevindt zich op het adres: RUE BESONHEZ 25; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE SAENEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE SAENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE SAENEN, openstaande posities, locatie van PHILIPPE SAENEN op de kaart.

PHILIPPE SAENEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE SAENEN, company assigned to the tax number BE05571411132. The company PHILIPPE SAENEN is located at the address: RUE BESONHEZ 25; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHILIPPE SAENEN is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE SAENEN is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE SAENEN, open positions, location of PHILIPPE SAENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE SAENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE SAENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE SAENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE SAENEN, employees, financial statistics.