KURT SCHRAEPEN

Contactgegevens KURT SCHRAEPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURT SCHRAEPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURT SCHRAEPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDERMEERSCH 44; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22450681 (+32-22450681) 22450681 (+32-22450681)

Fax (fax): +32 (61) 496-57-85 +32 (61) 496-57-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURT SCHRAEPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURT SCHRAEPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURT SCHRAEPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURT SCHRAEPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURT SCHRAEPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURT SCHRAEPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURT SCHRAEPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURT SCHRAEPEN
Products information KURT SCHRAEPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04454376220
Ondernemingsnummer: 6873291015
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURT SCHRAEPEN
(Get full report from official database of BE for KURT SCHRAEPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURT SCHRAEPEN
Addition kinds of activities for KURT SCHRAEPEN

07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
20150703. Konijn, verwerkt: gekookt | Rabbit, processed: cooked
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
22990107. Quiltvulling: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Quilt fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
26210402. Boek papier | Book paper
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks

Werken bij KURT SCHRAEPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURT SCHRAEPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURT SCHRAEPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURT SCHRAEPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van KURT SCHRAEPEN in sociale netwerken
Look for responds of KURT SCHRAEPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURT SCHRAEPEN. Laat een reactie achter voor KURT SCHRAEPEN. KURT SCHRAEPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURT SCHRAEPEN. Leave a respond for KURT SCHRAEPEN. KURT SCHRAEPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURT SCHRAEPEN op de google maps. Adres en contacten KURT SCHRAEPEN
Location of KURT SCHRAEPEN on the google maps. Address and contacts of KURT SCHRAEPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KURT SCHRAEPEN KURT SCHRAEPEN: FLBERNARD BENELUX SA | DE CLERCQ-VERHELLE | PATRICK DALLE | FRANK VERMAUT | Raskin V茅ronique

Other related companies as KURT SCHRAEPEN: FLBERNARD BENELUX SA | DE CLERCQ-VERHELLE | PATRICK DALLE | FRANK VERMAUT | Raskin V茅ronique

KURT SCHRAEPEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURT SCHRAEPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04454376220. Het bedrijf KURT SCHRAEPEN bevindt zich op het adres: RUE VANDERMEERSCH 44; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van KURT SCHRAEPEN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURT SCHRAEPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURT SCHRAEPEN, openstaande posities, locatie van KURT SCHRAEPEN op de kaart.

KURT SCHRAEPEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURT SCHRAEPEN, company assigned to the tax number BE04454376220. The company KURT SCHRAEPEN is located at the address: RUE VANDERMEERSCH 44; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of KURT SCHRAEPEN is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KURT SCHRAEPEN is not available. You also can look at reviews of KURT SCHRAEPEN, open positions, location of KURT SCHRAEPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURT SCHRAEPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURT SCHRAEPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURT SCHRAEPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURT SCHRAEPEN, employees, financial statistics.