KHM CAMPUS COLOMA

Contactgegevens KHM CAMPUS COLOMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KHM CAMPUS COLOMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KHM CAMPUS COLOMA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Colomalaan 1 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-41-09-46 32-15-41-09-46

Fax (fax): 32-15-42-38-60 32-15-42-38-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KHM CAMPUS COLOMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KHM CAMPUS COLOMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KHM CAMPUS COLOMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KHM CAMPUS COLOMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KHM CAMPUS COLOMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KHM CAMPUS COLOMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KHM CAMPUS COLOMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KHM CAMPUS COLOMA
Products information KHM CAMPUS COLOMA

BTW identificatienummer (tax): BE01931915283
Ondernemingsnummer: 1854736328
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in KHM CAMPUS COLOMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KHM CAMPUS COLOMA
(Get full report from official database of BE for KHM CAMPUS COLOMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KHM CAMPUS COLOMA
Addition kinds of activities for KHM CAMPUS COLOMA

326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
461399. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
23920406. Tafellakens: gemaakt van aangekochte materialen | Tablecloths: made from purchased materials
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order

Werken bij KHM CAMPUS COLOMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KHM CAMPUS COLOMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KHM CAMPUS COLOMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KHM CAMPUS COLOMA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

Zoek naar antwoorden van KHM CAMPUS COLOMA in sociale netwerken
Look for responds of KHM CAMPUS COLOMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KHM CAMPUS COLOMA. Laat een reactie achter voor KHM CAMPUS COLOMA. KHM CAMPUS COLOMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KHM CAMPUS COLOMA. Leave a respond for KHM CAMPUS COLOMA. KHM CAMPUS COLOMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KHM CAMPUS COLOMA op de google maps. Adres en contacten KHM CAMPUS COLOMA
Location of KHM CAMPUS COLOMA on the google maps. Address and contacts of KHM CAMPUS COLOMA

Andere gerelateerde bedrijven als come KHM CAMPUS COLOMA KHM CAMPUS COLOMA: R CROONENBORGHS | Dugernier Thierry | RAIGLOT MOTO | DIAMOND TECHNICAL SERV. | D.A.S.

Other related companies as KHM CAMPUS COLOMA: R CROONENBORGHS | Dugernier Thierry | RAIGLOT MOTO | DIAMOND TECHNICAL SERV. | D.A.S.

KHM CAMPUS COLOMA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is KHM CAMPUS COLOMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01931915283. Het bedrijf KHM CAMPUS COLOMA bevindt zich op het adres: Colomalaan 1 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in KHM CAMPUS COLOMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KHM CAMPUS COLOMA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KHM CAMPUS COLOMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KHM CAMPUS COLOMA, openstaande posities, locatie van KHM CAMPUS COLOMA op de kaart.

KHM CAMPUS COLOMA is a company, that was registered 1991 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is KHM CAMPUS COLOMA, company assigned to the tax number BE01931915283. The company KHM CAMPUS COLOMA is located at the address: Colomalaan 1 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Education. Products created in KHM CAMPUS COLOMA were not found.
The main activity of KHM CAMPUS COLOMA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KHM CAMPUS COLOMA is not available. You also can look at reviews of KHM CAMPUS COLOMA, open positions, location of KHM CAMPUS COLOMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KHM CAMPUS COLOMA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KHM CAMPUS COLOMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KHM CAMPUS COLOMA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KHM CAMPUS COLOMA, employees, financial statistics.