GRETA DE GENDT

Contactgegevens GRETA DE GENDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRETA DE GENDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRETA DE GENDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIGENSTRAAT 79; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53838565 (+32-53838565) 53838565 (+32-53838565)

Fax (fax): +32 (53) 335-88-40 +32 (53) 335-88-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRETA DE GENDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRETA DE GENDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRETA DE GENDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRETA DE GENDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRETA DE GENDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRETA DE GENDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRETA DE GENDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRETA DE GENDT
Products information GRETA DE GENDT

BTW identificatienummer (tax): BE01143646240
Ondernemingsnummer: 1973937988
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRETA DE GENDT
(Get full report from official database of BE for GRETA DE GENDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRETA DE GENDT
Addition kinds of activities for GRETA DE GENDT

873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
33120301. Billets, staal | Billets, steel
35590203. Schuurmachines (looierij) | Scouring machines (tannery equipment)
36740000. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
38410413. Naalden, hechting | Needles, suture
86119902. Kamer van Koophandel | Chamber of commerce
86610124. Pinksterkerk | Pentecostal church

Werken bij GRETA DE GENDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRETA DE GENDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRETA DE GENDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRETA DE GENDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

Zoek naar antwoorden van GRETA DE GENDT in sociale netwerken
Look for responds of GRETA DE GENDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRETA DE GENDT. Laat een reactie achter voor GRETA DE GENDT. GRETA DE GENDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRETA DE GENDT. Leave a respond for GRETA DE GENDT. GRETA DE GENDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRETA DE GENDT op de google maps. Adres en contacten GRETA DE GENDT
Location of GRETA DE GENDT on the google maps. Address and contacts of GRETA DE GENDT

Andere gerelateerde bedrijven als come GRETA DE GENDT GRETA DE GENDT: Maco Hairline BVBA | Afschrift K | GEERT VANDENBUSSCHE | Tracotel SA | LOUIS BURETTE

Other related companies as GRETA DE GENDT: Maco Hairline BVBA | Afschrift K | GEERT VANDENBUSSCHE | Tracotel SA | LOUIS BURETTE

GRETA DE GENDT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRETA DE GENDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143646240. Het bedrijf GRETA DE GENDT bevindt zich op het adres: EIGENSTRAAT 79; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van GRETA DE GENDT is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRETA DE GENDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRETA DE GENDT, openstaande posities, locatie van GRETA DE GENDT op de kaart.

GRETA DE GENDT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRETA DE GENDT, company assigned to the tax number BE01143646240. The company GRETA DE GENDT is located at the address: EIGENSTRAAT 79; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of GRETA DE GENDT is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GRETA DE GENDT is not available. You also can look at reviews of GRETA DE GENDT, open positions, location of GRETA DE GENDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRETA DE GENDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRETA DE GENDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRETA DE GENDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRETA DE GENDT, employees, financial statistics.