FOTOLINDE

Contactgegevens FOTOLINDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOLINDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOLINDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 40; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56715874 (+32-56715874) 56715874 (+32-56715874)

Fax (fax): +32 (87) 797-53-17 +32 (87) 797-53-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOLINDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOLINDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOLINDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOLINDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOLINDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOLINDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOLINDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOLINDE
Products information FOTOLINDE

BTW identificatienummer (tax): BE02950347900
Ondernemingsnummer: 2622680664
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Photographie Aérienne.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOLINDE
(Get full report from official database of BE for FOTOLINDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOLINDE
Addition kinds of activities for FOTOLINDE

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
20660100. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
35539919. Fineermolen machines | Veneer mill machines
57120103. Waterbedden en accessoires | Waterbeds and accessories
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies

Werken bij FOTOLINDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOLINDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOLINDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOLINDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van FOTOLINDE in sociale netwerken
Look for responds of FOTOLINDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOLINDE. Laat een reactie achter voor FOTOLINDE. FOTOLINDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOLINDE. Leave a respond for FOTOLINDE. FOTOLINDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOLINDE op de google maps. Adres en contacten FOTOLINDE
Location of FOTOLINDE on the google maps. Address and contacts of FOTOLINDE

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOLINDE FOTOLINDE: SORM VC | MAISON KAOS | Verbruggen Gebroeders B.V.B.A. | BOND MOYSON | MICHEL THIBAUT

Other related companies as FOTOLINDE: SORM VC | MAISON KAOS | Verbruggen Gebroeders B.V.B.A. | BOND MOYSON | MICHEL THIBAUT

FOTOLINDE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOLINDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02950347900. Het bedrijf FOTOLINDE bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 40; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographie Aérienne..
De hoofdactiviteit van FOTOLINDE is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOLINDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOLINDE, openstaande posities, locatie van FOTOLINDE op de kaart.

FOTOLINDE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTOLINDE, company assigned to the tax number BE02950347900. The company FOTOLINDE is located at the address: MARKTSTRAAT 40; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographie Aérienne..
The main activity of FOTOLINDE is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOLINDE is not available. You also can look at reviews of FOTOLINDE, open positions, location of FOTOLINDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOLINDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOLINDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOLINDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOLINDE, employees, financial statistics.