FLHOMBIO BVBA

Contactgegevens FLHOMBIO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOMBIO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOMBIO BVBA

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Heisbroekweg 30 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-55-64-16 32-15-55-64-16

Fax (fax): 32-15-55-68-11 32-15-55-68-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOMBIO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOMBIO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOMBIO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOMBIO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOMBIO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOMBIO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOMBIO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOMBIO BVBA
Products information FLHOMBIO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09508911132
Ondernemingsnummer: 2201629638
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLHOMBIO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOMBIO BVBA
(Get full report from official database of BE for FLHOMBIO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOMBIO BVBA
Addition kinds of activities for FLHOMBIO BVBA

02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
22110901. Bandage doeken, katoen | Bandage cloths, cotton
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration

Werken bij FLHOMBIO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOMBIO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOMBIO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOMBIO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

 • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

 • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

 • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

 • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Wienerberger

  Type: Vaste Job

  Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

 • Technisch operator (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Vaste Job

  Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

 • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

 • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van FLHOMBIO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLHOMBIO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOMBIO BVBA. Laat een reactie achter voor FLHOMBIO BVBA. FLHOMBIO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOMBIO BVBA. Leave a respond for FLHOMBIO BVBA. FLHOMBIO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOMBIO BVBA op de google maps. Adres en contacten FLHOMBIO BVBA
Location of FLHOMBIO BVBA on the google maps. Address and contacts of FLHOMBIO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOMBIO BVBA FLHOMBIO BVBA: Bouwbedrijf Michel BVBA | CARREFOUR - MAXITEC | FERNAND VANDEWALLE | J.E. STORKAIR | Manivelle (La)-Centre Psychoth茅rapeutique de Jour pour Enfants

Other related companies as FLHOMBIO BVBA: Bouwbedrijf Michel BVBA | CARREFOUR - MAXITEC | FERNAND VANDEWALLE | J.E. STORKAIR | Manivelle (La)-Centre Psychoth茅rapeutique de Jour pour Enfants

FLHOMBIO BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOMBIO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09508911132. Het bedrijf FLHOMBIO BVBA bevindt zich op het adres: Heisbroekweg 30 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLHOMBIO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOMBIO BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOMBIO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOMBIO BVBA, openstaande posities, locatie van FLHOMBIO BVBA op de kaart.

FLHOMBIO BVBA is a company, that was registered 2008 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is FLHOMBIO BVBA, company assigned to the tax number BE09508911132. The company FLHOMBIO BVBA is located at the address: Heisbroekweg 30 2860 Sint-Katelijne-Waver - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLHOMBIO BVBA were not found.
The main activity of FLHOMBIO BVBA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOMBIO BVBA is not available. You also can look at reviews of FLHOMBIO BVBA, open positions, location of FLHOMBIO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOMBIO BVBA, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOMBIO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOMBIO BVBA, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOMBIO BVBA, employees, financial statistics.