BART CLOET

Contactgegevens BART CLOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BART CLOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

BART CLOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDMOND BLOCKSTRAAT 12 A; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92314082 (+32-92314082) 92314082 (+32-92314082)

Fax (fax): +32 (53) 525-35-63 +32 (53) 525-35-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BART CLOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BART CLOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BART CLOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BART CLOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BART CLOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BART CLOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BART CLOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BART CLOET
Products information BART CLOET

BTW identificatienummer (tax): BE09405914306
Ondernemingsnummer: 5509887695
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BART CLOET
(Get full report from official database of BE for BART CLOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor BART CLOET
Addition kinds of activities for BART CLOET

20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
20860201. Mineraalwater, koolzuurhoudend: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Mineral water, carbonated: packaged in cans, bottles, etc.
26210405. Offset papier | Offset paper
34439915. Truss platen, metaal | Truss plates, metal
79970302. Jachtclub, lidmaatschap | Hunting club, membership

Werken bij BART CLOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BART CLOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BART CLOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BART CLOET. Looking for open vacancies in other companies

  • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van BART CLOET in sociale netwerken
Look for responds of BART CLOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor BART CLOET. Laat een reactie achter voor BART CLOET. BART CLOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BART CLOET. Leave a respond for BART CLOET. BART CLOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BART CLOET op de google maps. Adres en contacten BART CLOET
Location of BART CLOET on the google maps. Address and contacts of BART CLOET

Andere gerelateerde bedrijven als come BART CLOET BART CLOET: Pitchoun-Couture | TIMMERMANS JOZEF ALFONS M. | Matagne SPRL | B.C. BERKERIJS | ELLIPS COMMUNICATION

Other related companies as BART CLOET: Pitchoun-Couture | TIMMERMANS JOZEF ALFONS M. | Matagne SPRL | B.C. BERKERIJS | ELLIPS COMMUNICATION

BART CLOET is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BART CLOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405914306. Het bedrijf BART CLOET bevindt zich op het adres: EDMOND BLOCKSTRAAT 12 A; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 898,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires..
De hoofdactiviteit van BART CLOET is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BART CLOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BART CLOET, openstaande posities, locatie van BART CLOET op de kaart.

BART CLOET is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BART CLOET, company assigned to the tax number BE09405914306. The company BART CLOET is located at the address: EDMOND BLOCKSTRAAT 12 A; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 898,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes Industriels,Photographes Publicitaires..
The main activity of BART CLOET is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BART CLOET is not available. You also can look at reviews of BART CLOET, open positions, location of BART CLOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BART CLOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BART CLOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BART CLOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BART CLOET, employees, financial statistics.