Haras de Stephicat

Contactgegevens Haras de Stephicat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haras de Stephicat: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haras de Stephicat

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Berwinne 7; 4600; Visé, België

Telefoon (phone): 04 379 59 96 (+32-04 379 59 96) 04 379 59 96 (+32-04 379 59 96)

Fax (fax): 04 387 53 65 (+32-04 387 53 65) 04 387 53 65 (+32-04 387 53 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haras de Stephicat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haras de Stephicat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haras de Stephicat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haras de Stephicat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haras de Stephicat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haras de Stephicat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haras de Stephicat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haras de Stephicat
Products information Haras de Stephicat

BTW identificatienummer (tax): BE08911804199
Ondernemingsnummer: 1940704345
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Haras de Stephicat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stud farms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haras de Stephicat
(Get full report from official database of BE for Haras de Stephicat)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haras de Stephicat
Addition kinds of activities for Haras de Stephicat

8042. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
20629906. Geraffineerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Refined cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
28190200. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
28739904. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die nitrog produceren. | Plant foods, mixed: from plants making nitrog. fertilizers
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
35790304. Papiersnijpers, trimmers en stoten | Paper cutters, trimmers, and punches
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic

Werken bij Haras de Stephicat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haras de Stephicat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haras de Stephicat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haras de Stephicat. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

Zoek naar antwoorden van Haras de Stephicat in sociale netwerken
Look for responds of Haras de Stephicat in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haras de Stephicat. Laat een reactie achter voor Haras de Stephicat. Haras de Stephicat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haras de Stephicat. Leave a respond for Haras de Stephicat. Haras de Stephicat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haras de Stephicat op de google maps. Adres en contacten Haras de Stephicat
Location of Haras de Stephicat on the google maps. Address and contacts of Haras de Stephicat

Andere gerelateerde bedrijven als come Haras de Stephicat Haras de Stephicat: HUIS FLORENCE-MAUD | Heymans St | V. VAN DE WEYER | FREDERIX | HEKA

Other related companies as Haras de Stephicat: HUIS FLORENCE-MAUD | Heymans St | V. VAN DE WEYER | FREDERIX | HEKA

Haras de Stephicat is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haras de Stephicat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08911804199. Het bedrijf Haras de Stephicat bevindt zich op het adres: Rue de la Berwinne 7; 4600; Visé. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stud farms. Producten gemaakt in Haras de Stephicat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haras de Stephicat is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haras de Stephicat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haras de Stephicat, openstaande posities, locatie van Haras de Stephicat op de kaart.

Haras de Stephicat is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haras de Stephicat, company assigned to the tax number BE08911804199. The company Haras de Stephicat is located at the address: Rue de la Berwinne 7; 4600; Visé. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stud farms. Products created in Haras de Stephicat were not found.
The main activity of Haras de Stephicat is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Haras de Stephicat is not available. You also can look at reviews of Haras de Stephicat, open positions, location of Haras de Stephicat on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haras de Stephicat, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haras de Stephicat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haras de Stephicat, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haras de Stephicat, employees, financial statistics.