LAPIETRA FRANCO

Contactgegevens LAPIETRA FRANCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAPIETRA FRANCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAPIETRA FRANCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bastogne 27; 6640; Vaux-sur-S?re (Vaux-lez-Rosières), België

Telefoon (phone): 061 25 53 70; 0495 25 53 75 (+32-061 25 53 70; 0495 25 53 75) 061 25 53 70; 0495 25 53 75 (+32-061 25 53 70; 0495 25 53 75)

Fax (fax): 061 25 60 16 (+32-061 25 60 16) 061 25 60 16 (+32-061 25 60 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAPIETRA FRANCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAPIETRA FRANCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAPIETRA FRANCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAPIETRA FRANCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAPIETRA FRANCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAPIETRA FRANCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAPIETRA FRANCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAPIETRA FRANCO
Products information LAPIETRA FRANCO

BTW identificatienummer (tax): BE05292083740
Ondernemingsnummer: 6966125488
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LAPIETRA FRANCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAPIETRA FRANCO
(Get full report from official database of BE for LAPIETRA FRANCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAPIETRA FRANCO
Addition kinds of activities for LAPIETRA FRANCO

10210000. Koperertsen | Copper ores
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
25110702. Grasmeubelen: hout | Lawn furniture: wood
26560301. Kartons, melk: gemaakt van aangekocht materiaal | Cartons, milk: made from purchased material
27820301. Bibliotheekbinders, looseleaf | Library binders, looseleaf
30210100. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
39310306. Piccolos en onderdelen | Piccolos and parts

Werken bij LAPIETRA FRANCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAPIETRA FRANCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAPIETRA FRANCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAPIETRA FRANCO. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van LAPIETRA FRANCO in sociale netwerken
Look for responds of LAPIETRA FRANCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAPIETRA FRANCO. Laat een reactie achter voor LAPIETRA FRANCO. LAPIETRA FRANCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAPIETRA FRANCO. Leave a respond for LAPIETRA FRANCO. LAPIETRA FRANCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAPIETRA FRANCO op de google maps. Adres en contacten LAPIETRA FRANCO
Location of LAPIETRA FRANCO on the google maps. Address and contacts of LAPIETRA FRANCO

Andere gerelateerde bedrijven als come LAPIETRA FRANCO LAPIETRA FRANCO: JARDINERIE DE MOUSTY | COCRIAMONT | MAISON SUNSHINE | ST?PHANE LECHANTRE | Nollee E

Other related companies as LAPIETRA FRANCO: JARDINERIE DE MOUSTY | COCRIAMONT | MAISON SUNSHINE | ST?PHANE LECHANTRE | Nollee E

LAPIETRA FRANCO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAPIETRA FRANCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05292083740. Het bedrijf LAPIETRA FRANCO bevindt zich op het adres: Rue de Bastogne 27; 6640; Vaux-sur-S?re (Vaux-lez-Rosières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in LAPIETRA FRANCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAPIETRA FRANCO is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAPIETRA FRANCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAPIETRA FRANCO, openstaande posities, locatie van LAPIETRA FRANCO op de kaart.

LAPIETRA FRANCO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAPIETRA FRANCO, company assigned to the tax number BE05292083740. The company LAPIETRA FRANCO is located at the address: Rue de Bastogne 27; 6640; Vaux-sur-S?re (Vaux-lez-Rosières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stucco contractors. Products created in LAPIETRA FRANCO were not found.
The main activity of LAPIETRA FRANCO is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAPIETRA FRANCO is not available. You also can look at reviews of LAPIETRA FRANCO, open positions, location of LAPIETRA FRANCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAPIETRA FRANCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAPIETRA FRANCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAPIETRA FRANCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAPIETRA FRANCO, employees, financial statistics.