Huyghe E

Contactgegevens Huyghe E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huyghe E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huyghe E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pijpenstrostraat 4; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 39 00 72 (+32-050 39 00 72) 050 39 00 72 (+32-050 39 00 72)

Fax (fax): 050 67 60 41 (+32-050 67 60 41) 050 67 60 41 (+32-050 67 60 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huyghe E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huyghe E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huyghe E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huyghe E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huyghe E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huyghe E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huyghe E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huyghe E
Products information Huyghe E

BTW identificatienummer (tax): BE08723937988
Ondernemingsnummer: 2934967041
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Huyghe E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huyghe E
(Get full report from official database of BE for Huyghe E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huyghe E
Addition kinds of activities for Huyghe E

372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
27410101. Kunstkopie: uitgeverij en drukwerk | Art copy: publishing and printing
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
50210101. Barmeubelen | Bar furniture

Werken bij Huyghe E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huyghe E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huyghe E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huyghe E. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van Huyghe E in sociale netwerken
Look for responds of Huyghe E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huyghe E. Laat een reactie achter voor Huyghe E. Huyghe E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huyghe E. Leave a respond for Huyghe E. Huyghe E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huyghe E op de google maps. Adres en contacten Huyghe E
Location of Huyghe E on the google maps. Address and contacts of Huyghe E

Andere gerelateerde bedrijven als come Huyghe E Huyghe E: LAVANDINE DECORATION | SERGE JONLET | HUIZE MAGNOLIA | P. TASSIN | TEMPO

Other related companies as Huyghe E: LAVANDINE DECORATION | SERGE JONLET | HUIZE MAGNOLIA | P. TASSIN | TEMPO

Huyghe E is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huyghe E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08723937988. Het bedrijf Huyghe E bevindt zich op het adres: Pijpenstrostraat 4; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 185,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in Huyghe E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huyghe E is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huyghe E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huyghe E, openstaande posities, locatie van Huyghe E op de kaart.

Huyghe E is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huyghe E, company assigned to the tax number BE08723937988. The company Huyghe E is located at the address: Pijpenstrostraat 4; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 185,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stucco contractors. Products created in Huyghe E were not found.
The main activity of Huyghe E is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Huyghe E is not available. You also can look at reviews of Huyghe E, open positions, location of Huyghe E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huyghe E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huyghe E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huyghe E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huyghe E, employees, financial statistics.