HELSEN F & CO BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HELSEN F & CO BVBA
Private companiesRailroad Transportation • HELSEN F & CO BVBA

Contactgegevens HELSEN F & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELSEN F & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELSEN F & CO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ferdinand Coosemansstraat 43; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 239 07 04; 0478 27 83 95 (+32-03 239 07 04; 0478 27 83 95) 03 239 07 04; 0478 27 83 95 (+32-03 239 07 04; 0478 27 83 95)

Fax (fax): 03 281 59 44 (+32-03 281 59 44) 03 281 59 44 (+32-03 281 59 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELSEN F & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELSEN F & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELSEN F & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELSEN F & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELSEN F & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELSEN F & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELSEN F & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELSEN F & CO BVBA
Products information HELSEN F & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08304260253
Ondernemingsnummer: 2735015869
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HELSEN F & CO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELSEN F & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for HELSEN F & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELSEN F & CO BVBA
Addition kinds of activities for HELSEN F & CO BVBA

102100. Koperertsen | Copper ores
461200. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
539900. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
23949900. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation

Werken bij HELSEN F & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELSEN F & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELSEN F & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELSEN F & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van HELSEN F & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HELSEN F & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELSEN F & CO BVBA. Laat een reactie achter voor HELSEN F & CO BVBA. HELSEN F & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELSEN F & CO BVBA. Leave a respond for HELSEN F & CO BVBA. HELSEN F & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELSEN F & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten HELSEN F & CO BVBA
Location of HELSEN F & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of HELSEN F & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HELSEN F & CO BVBA HELSEN F & CO BVBA: Lavocat sprl | GHISLAIN RENSON | RUDY DE MEESTER | MARCEL PELSSER | Vogelnest

Other related companies as HELSEN F & CO BVBA: Lavocat sprl | GHISLAIN RENSON | RUDY DE MEESTER | MARCEL PELSSER | Vogelnest

HELSEN F & CO BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELSEN F & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304260253. Het bedrijf HELSEN F & CO BVBA bevindt zich op het adres: Ferdinand Coosemansstraat 43; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in HELSEN F & CO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HELSEN F & CO BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELSEN F & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELSEN F & CO BVBA, openstaande posities, locatie van HELSEN F & CO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HELSEN F & CO BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELSEN F & CO BVBA, company assigned to the tax number BE08304260253. The company HELSEN F & CO BVBA is located at the address: Ferdinand Coosemansstraat 43; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stucco contractors. Products created in HELSEN F & CO BVBA were not found.
The main activity of HELSEN F & CO BVBA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HELSEN F & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of HELSEN F & CO BVBA, open positions, location of HELSEN F & CO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELSEN F & CO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELSEN F & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELSEN F & CO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELSEN F & CO BVBA, employees, financial statistics.