Dauw-Servaege BVBA

Contactgegevens Dauw-Servaege BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dauw-Servaege BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dauw-Servaege BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stasegemdorp 8; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 52 08 15; 0496 54 67 58 (+32-056 52 08 15; 0496 54 67 58) 056 52 08 15; 0496 54 67 58 (+32-056 52 08 15; 0496 54 67 58)

Fax (fax): 056 52 08 15 (+32-056 52 08 15) 056 52 08 15 (+32-056 52 08 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dauw-Servaege BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dauw-Servaege BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dauw-Servaege BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dauw-Servaege BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dauw-Servaege BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dauw-Servaege BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dauw-Servaege BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dauw-Servaege BVBA
Products information Dauw-Servaege BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07627777099
Ondernemingsnummer: 7183654785
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Insulation works (Thermical & acoustical); Floor layers & mosaicists

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dauw-Servaege BVBA
(Get full report from official database of BE for Dauw-Servaege BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dauw-Servaege BVBA
Addition kinds of activities for Dauw-Servaege BVBA

7699. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
874199. Beheer diensten, nec | Management services, nec
20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
22610102. Roller printen van katoenen breedgeweven stoffen | Roller printing of cotton broadwoven fabrics
33390200. Edele metalen | Precious metals
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
37649901. Motoren en motoronderdelen, geleid raketten | Engines and engine parts, guided missile
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan

Werken bij Dauw-Servaege BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dauw-Servaege BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dauw-Servaege BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dauw-Servaege BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

Zoek naar antwoorden van Dauw-Servaege BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dauw-Servaege BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dauw-Servaege BVBA. Laat een reactie achter voor Dauw-Servaege BVBA. Dauw-Servaege BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dauw-Servaege BVBA. Leave a respond for Dauw-Servaege BVBA. Dauw-Servaege BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dauw-Servaege BVBA op de google maps. Adres en contacten Dauw-Servaege BVBA
Location of Dauw-Servaege BVBA on the google maps. Address and contacts of Dauw-Servaege BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dauw-Servaege BVBA Dauw-Servaege BVBA: DE TROUWE DUIF | JACQUES PATTYN | GARAGE NATIONAL | Oste M | BUREAU DEGUELDRE M.

Other related companies as Dauw-Servaege BVBA: DE TROUWE DUIF | JACQUES PATTYN | GARAGE NATIONAL | Oste M | BUREAU DEGUELDRE M.

Dauw-Servaege BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dauw-Servaege BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07627777099. Het bedrijf Dauw-Servaege BVBA bevindt zich op het adres: Stasegemdorp 8; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stucco contractors. Lijst met producten zijn Insulation works (Thermical & acoustical); Floor layers & mosaicists.
De hoofdactiviteit van Dauw-Servaege BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dauw-Servaege BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dauw-Servaege BVBA, openstaande posities, locatie van Dauw-Servaege BVBA op de kaart.

Dauw-Servaege BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dauw-Servaege BVBA, company assigned to the tax number BE07627777099. The company Dauw-Servaege BVBA is located at the address: Stasegemdorp 8; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stucco contractors. List of products are Insulation works (Thermical & acoustical); Floor layers & mosaicists.
The main activity of Dauw-Servaege BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dauw-Servaege BVBA is not available. You also can look at reviews of Dauw-Servaege BVBA, open positions, location of Dauw-Servaege BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dauw-Servaege BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dauw-Servaege BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dauw-Servaege BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dauw-Servaege BVBA, employees, financial statistics.