D.R.Plafonneringswerken

Contactgegevens D.R.Plafonneringswerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.R.Plafonneringswerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.R.Plafonneringswerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dries 18; 3380; Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde), België

Telefoon (phone): 016 77 84 78 (+32-016 77 84 78) 016 77 84 78 (+32-016 77 84 78)

Fax (fax): 016 69 53 59 (+32-016 69 53 59) 016 69 53 59 (+32-016 69 53 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.R.Plafonneringswerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.R.Plafonneringswerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.R.Plafonneringswerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.R.Plafonneringswerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.R.Plafonneringswerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.R.Plafonneringswerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.R.Plafonneringswerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.R.Plafonneringswerken
Products information D.R.Plafonneringswerken

BTW identificatienummer (tax): BE03205230712
Ondernemingsnummer: 8115844726
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in D.R.Plafonneringswerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.R.Plafonneringswerken
(Get full report from official database of BE for D.R.Plafonneringswerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.R.Plafonneringswerken
Addition kinds of activities for D.R.Plafonneringswerken

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
10999907. Tin ertswinning | Tin ore mining
22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
28699930. Tetraethyl lood | Tetraethyl lead
34330000. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.

Werken bij D.R.Plafonneringswerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.R.Plafonneringswerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.R.Plafonneringswerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.R.Plafonneringswerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Service Delivery PM (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

Zoek naar antwoorden van D.R.Plafonneringswerken in sociale netwerken
Look for responds of D.R.Plafonneringswerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.R.Plafonneringswerken. Laat een reactie achter voor D.R.Plafonneringswerken. D.R.Plafonneringswerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.R.Plafonneringswerken. Leave a respond for D.R.Plafonneringswerken. D.R.Plafonneringswerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.R.Plafonneringswerken op de google maps. Adres en contacten D.R.Plafonneringswerken
Location of D.R.Plafonneringswerken on the google maps. Address and contacts of D.R.Plafonneringswerken

Andere gerelateerde bedrijven als come D.R.Plafonneringswerken D.R.Plafonneringswerken: AIME SERLET | Home Keiheuvel | FE.DELNEUVILLE & HENSENNE | E.S. BONINNE | GARAGE AKKAN

Other related companies as D.R.Plafonneringswerken: AIME SERLET | Home Keiheuvel | FE.DELNEUVILLE & HENSENNE | E.S. BONINNE | GARAGE AKKAN

D.R.Plafonneringswerken is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.R.Plafonneringswerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03205230712. Het bedrijf D.R.Plafonneringswerken bevindt zich op het adres: Dries 18; 3380; Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 627,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in D.R.Plafonneringswerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.R.Plafonneringswerken is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.R.Plafonneringswerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.R.Plafonneringswerken, openstaande posities, locatie van D.R.Plafonneringswerken op de kaart.

D.R.Plafonneringswerken is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.R.Plafonneringswerken, company assigned to the tax number BE03205230712. The company D.R.Plafonneringswerken is located at the address: Dries 18; 3380; Glabbeek (Glabbeek-Zuurbemde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 627,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stucco contractors. Products created in D.R.Plafonneringswerken were not found.
The main activity of D.R.Plafonneringswerken is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D.R.Plafonneringswerken is not available. You also can look at reviews of D.R.Plafonneringswerken, open positions, location of D.R.Plafonneringswerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.R.Plafonneringswerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.R.Plafonneringswerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.R.Plafonneringswerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.R.Plafonneringswerken, employees, financial statistics.