Breye Dirk BVBA

Contactgegevens Breye Dirk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Breye Dirk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Breye Dirk BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Nieuwe Vierschaar 14; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 35 79 33 (+32-056 35 79 33) 056 35 79 33 (+32-056 35 79 33)

Fax (fax): 056 36 03 72 (+32-056 36 03 72) 056 36 03 72 (+32-056 36 03 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Breye Dirk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Breye Dirk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Breye Dirk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Breye Dirk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Breye Dirk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Breye Dirk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Breye Dirk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Breye Dirk BVBA
Products information Breye Dirk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05959777832
Ondernemingsnummer: 3879791259
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Breye Dirk BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Breye Dirk BVBA
(Get full report from official database of BE for Breye Dirk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Breye Dirk BVBA
Addition kinds of activities for Breye Dirk BVBA

508501. Commerciële containers | Commercial containers
25110201. Ontbijtsets (meubels): hout | Breakfast sets (furniture): wood
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij Breye Dirk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Breye Dirk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Breye Dirk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Breye Dirk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van Breye Dirk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Breye Dirk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Breye Dirk BVBA. Laat een reactie achter voor Breye Dirk BVBA. Breye Dirk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Breye Dirk BVBA. Leave a respond for Breye Dirk BVBA. Breye Dirk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Breye Dirk BVBA op de google maps. Adres en contacten Breye Dirk BVBA
Location of Breye Dirk BVBA on the google maps. Address and contacts of Breye Dirk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Breye Dirk BVBA Breye Dirk BVBA: FLCLF LOGISTICS SA | HANS VAN HOOTEGEM | COIFFURE FAME | Smets P | CHANTAL VETS

Other related companies as Breye Dirk BVBA: FLCLF LOGISTICS SA | HANS VAN HOOTEGEM | COIFFURE FAME | Smets P | CHANTAL VETS

Breye Dirk BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Breye Dirk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05959777832. Het bedrijf Breye Dirk BVBA bevindt zich op het adres: De Nieuwe Vierschaar 14; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in Breye Dirk BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Breye Dirk BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Breye Dirk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Breye Dirk BVBA, openstaande posities, locatie van Breye Dirk BVBA op de kaart.

Breye Dirk BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Breye Dirk BVBA, company assigned to the tax number BE05959777832. The company Breye Dirk BVBA is located at the address: De Nieuwe Vierschaar 14; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stucco contractors. Products created in Breye Dirk BVBA were not found.
The main activity of Breye Dirk BVBA is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Breye Dirk BVBA is not available. You also can look at reviews of Breye Dirk BVBA, open positions, location of Breye Dirk BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Breye Dirk BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Breye Dirk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Breye Dirk BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Breye Dirk BVBA, employees, financial statistics.