EFEL-DOUFFET MAWET

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • EFEL-DOUFFET MAWET
Private companiesTransportation by Air • EFEL-DOUFFET MAWET

Contactgegevens EFEL-DOUFFET MAWET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EFEL-DOUFFET MAWET: address, phone, fax, email, website, opening hours

EFEL-DOUFFET MAWET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vin?ve 43; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 365 07 25 (+32-04 365 07 25) 04 365 07 25 (+32-04 365 07 25)

Fax (fax): 04 365 50 05 (+32-04 365 50 05) 04 365 50 05 (+32-04 365 50 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EFEL-DOUFFET MAWET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EFEL-DOUFFET MAWET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EFEL-DOUFFET MAWET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EFEL-DOUFFET MAWET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EFEL-DOUFFET MAWET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EFEL-DOUFFET MAWET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EFEL-DOUFFET MAWET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EFEL-DOUFFET MAWET
Products information EFEL-DOUFFET MAWET

BTW identificatienummer (tax): BE01270263671
Ondernemingsnummer: 9066986083
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Stoves - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Stoves - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EFEL-DOUFFET MAWET
(Get full report from official database of BE for EFEL-DOUFFET MAWET)

Aanvulling soorten activiteiten voor EFEL-DOUFFET MAWET
Addition kinds of activities for EFEL-DOUFFET MAWET

36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
49590300. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs

Werken bij EFEL-DOUFFET MAWET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EFEL-DOUFFET MAWET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EFEL-DOUFFET MAWET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EFEL-DOUFFET MAWET. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Dakwerker (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van EFEL-DOUFFET MAWET in sociale netwerken
Look for responds of EFEL-DOUFFET MAWET in social networks

Lees alle opmerkingen voor EFEL-DOUFFET MAWET. Laat een reactie achter voor EFEL-DOUFFET MAWET. EFEL-DOUFFET MAWET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EFEL-DOUFFET MAWET. Leave a respond for EFEL-DOUFFET MAWET. EFEL-DOUFFET MAWET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EFEL-DOUFFET MAWET op de google maps. Adres en contacten EFEL-DOUFFET MAWET
Location of EFEL-DOUFFET MAWET on the google maps. Address and contacts of EFEL-DOUFFET MAWET

Andere gerelateerde bedrijven als come EFEL-DOUFFET MAWET EFEL-DOUFFET MAWET: DE KLOKKE | D. VAN DE SYPE | Lecot Sabine | WILLY KENNES | MORANDI J (Ets)

Other related companies as EFEL-DOUFFET MAWET: DE KLOKKE | D. VAN DE SYPE | Lecot Sabine | WILLY KENNES | MORANDI J (Ets)

EFEL-DOUFFET MAWET is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EFEL-DOUFFET MAWET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01270263671. Het bedrijf EFEL-DOUFFET MAWET bevindt zich op het adres: Rue Vin?ve 43; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stoves - Retail and Repair. Lijst met producten zijn Stoves - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van EFEL-DOUFFET MAWET is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EFEL-DOUFFET MAWET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EFEL-DOUFFET MAWET, openstaande posities, locatie van EFEL-DOUFFET MAWET op de kaart.

EFEL-DOUFFET MAWET is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is EFEL-DOUFFET MAWET, company assigned to the tax number BE01270263671. The company EFEL-DOUFFET MAWET is located at the address: Rue Vin?ve 43; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stoves - Retail and Repair. List of products are Stoves - Mfg. & Whol.
The main activity of EFEL-DOUFFET MAWET is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EFEL-DOUFFET MAWET is not available. You also can look at reviews of EFEL-DOUFFET MAWET, open positions, location of EFEL-DOUFFET MAWET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EFEL-DOUFFET MAWET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EFEL-DOUFFET MAWET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EFEL-DOUFFET MAWET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EFEL-DOUFFET MAWET, employees, financial statistics.