De Vos

Contactgegevens De Vos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vos: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vos

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Florimond Leirensstraat 26; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 369 00 94 (+32-09 369 00 94) 09 369 00 94 (+32-09 369 00 94)

Fax (fax): +32 (53) 682-42-92 +32 (53) 682-42-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vos
Products information De Vos

BTW identificatienummer (tax): BE08252899169
Ondernemingsnummer: 3664733886
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in De Vos zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stoves - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vos
(Get full report from official database of BE for De Vos)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vos
Addition kinds of activities for De Vos

449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
22410403. Bindingen, textiel | Bindings, textile
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
31430000. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
44499903. Rivier vervoer, behalve op de st. | River transportation, except on the st. lawrence seaway
55119902. Pickups, nieuw en gebruikt | Pickups, new and used
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping

Werken bij De Vos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vos. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

Zoek naar antwoorden van De Vos in sociale netwerken
Look for responds of De Vos in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vos. Laat een reactie achter voor De Vos. De Vos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vos. Leave a respond for De Vos. De Vos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vos op de google maps. Adres en contacten De Vos
Location of De Vos on the google maps. Address and contacts of De Vos

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vos De Vos: INSTITUUT NYMPHAEA | COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA | CLINIQUE ST-ANNE/ST-REMI/St-ETIENNE | COIFFURE COIF?ELLE | ANDR? LAGAST

Other related companies as De Vos: INSTITUUT NYMPHAEA | COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA | CLINIQUE ST-ANNE/ST-REMI/St-ETIENNE | COIFFURE COIF?ELLE | ANDR? LAGAST

De Vos is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08252899169. Het bedrijf De Vos bevindt zich op het adres: Florimond Leirensstraat 26; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stoves - Retail and Repair. Producten gemaakt in De Vos zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vos is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vos, openstaande posities, locatie van De Vos op de kaart.

De Vos is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vos, company assigned to the tax number BE08252899169. The company De Vos is located at the address: Florimond Leirensstraat 26; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stoves - Retail and Repair. Products created in De Vos were not found.
The main activity of De Vos is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vos is not available. You also can look at reviews of De Vos, open positions, location of De Vos on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vos, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vos, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vos, employees, financial statistics.