A D P Vanquatem BVBA

Contactgegevens A D P Vanquatem BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A D P Vanquatem BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A D P Vanquatem BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Joannes Vande Ginstestraat 17 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): +32 (9) 442-20-62 +32 (9) 442-20-62

Fax (fax): +32 (60) 136-98-23 +32 (60) 136-98-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A D P Vanquatem BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A D P Vanquatem BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A D P Vanquatem BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A D P Vanquatem BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A D P Vanquatem BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A D P Vanquatem BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A D P Vanquatem BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A D P Vanquatem BVBA
Products information A D P Vanquatem BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09325439453
Ondernemingsnummer: 7014739990
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in A D P Vanquatem BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A D P Vanquatem BVBA
(Get full report from official database of BE for A D P Vanquatem BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A D P Vanquatem BVBA
Addition kinds of activities for A D P Vanquatem BVBA

329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
363403. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
17990105. Zwembad constructie | Swimming pool construction
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
50230106. Roestvrij staal bestek | Stainless steel flatware
80110402. Psychiater | Psychiatrist
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government

Werken bij A D P Vanquatem BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A D P Vanquatem BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A D P Vanquatem BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A D P Vanquatem BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van A D P Vanquatem BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A D P Vanquatem BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A D P Vanquatem BVBA. Laat een reactie achter voor A D P Vanquatem BVBA. A D P Vanquatem BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A D P Vanquatem BVBA. Leave a respond for A D P Vanquatem BVBA. A D P Vanquatem BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A D P Vanquatem BVBA op de google maps. Adres en contacten A D P Vanquatem BVBA
Location of A D P Vanquatem BVBA on the google maps. Address and contacts of A D P Vanquatem BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A D P Vanquatem BVBA A D P Vanquatem BVBA: Standaert R | HUIS BOSMANS | BAYARD BELGUIM | OCTAVE CRANINX | Autriche (Consulat Honoraire)

Other related companies as A D P Vanquatem BVBA: Standaert R | HUIS BOSMANS | BAYARD BELGUIM | OCTAVE CRANINX | Autriche (Consulat Honoraire)

A D P Vanquatem BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is A D P Vanquatem BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09325439453. Het bedrijf A D P Vanquatem BVBA bevindt zich op het adres: Joannes Vande Ginstestraat 17 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in A D P Vanquatem BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A D P Vanquatem BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A D P Vanquatem BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A D P Vanquatem BVBA, openstaande posities, locatie van A D P Vanquatem BVBA op de kaart.

A D P Vanquatem BVBA is a company, that was registered 1998 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is A D P Vanquatem BVBA, company assigned to the tax number BE09325439453. The company A D P Vanquatem BVBA is located at the address: Joannes Vande Ginstestraat 17 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in A D P Vanquatem BVBA were not found.
The main activity of A D P Vanquatem BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A D P Vanquatem BVBA is not available. You also can look at reviews of A D P Vanquatem BVBA, open positions, location of A D P Vanquatem BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A D P Vanquatem BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A D P Vanquatem BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A D P Vanquatem BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A D P Vanquatem BVBA, employees, financial statistics.